Concret, un bărbat i-a propus, nici mai mult, nici mai puțin, decât să petreacă o noapte împreună, în schimbul unei sume mari de bani.

Atât i s-a promis pentru o noapte de amor!

Vica Blochina se numără printre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc și reușește să facă furori printre bărbați, chiar dacă nu mai e chiar la prima tinerețe. Fosta amantă a lui Pițurcă, mamă de băiat adolescent, a primit o ofertă neașteptată într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Bărbatul care i-a scris s-a prezentat și i-a spus fără ocolișuri care îi este dorința: să petreacă o noapte cu ea contra a 20.000 de euro. A promis că va fi discret, iar banii îi poate vira în orice moment, dacă vedeta va accepta.

Surprinsă și scandalizată, vedeta a postat pe rețelele de socializare mesajul primit.

”Eu sunt ****. Îmi pare bine. Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct. Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar. Și acum îți pot face transfer bancar dacă vrei.

Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi dar am zis să fiu direct… Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer facă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În 5 minute ai banii în cont dacă vrei”, a fost mesajul bărbatului către Vica Blochina.

Cât despre Vica, aceasta a postat totul la secțiunea de InstaStory, alături de câteva cuvinte ironice la adresa bogăției pretendentului ei.

”Uitați unde era milionarul… și eu Mikonos Mikonos”, a fost reacția vedetei.

Vica Blochina, pe vremea când sucea mințile oricărui bărbatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiul Vicăi Blochina a ales să locuiască la tatăl său, Victor Pițurcă

Vica Blochina a rămas de o vreme singură, după ce, fiul sau, Edan, a ales să locuiască împreună cu tatăl său, Victor Pițurcă. Această situație durează deja de un an, iar celebra lui mamă se consolează cum poate.

Pensia alimentară pe care o primește Vica Blochina de la Victor Pițurcă. Vedeta a renunțat la o sumă enormă și s-a mulțumit cu atât!

Vedeta este conștientă de faptul că adolescentul trebuie să aibă și un model masculin, dar suferă că băiatul l-a ales pe tată în detrimentul ei.

”De un an de zile s-a mutat la tată. Acum mai vine foarte puțin în vizită, dar stă mai mult la tatăl lui.

Copilul a crescut cu mine până la 14 ani, a avut modelul feminim. Eu mi-am dorit foarte mult să aibă și modelul masculin. Nu îmi convine că a plecat acolo, mi se pare că a plecat prea devreme. Pe de altă parte, nu a plecat la orice tată. A plecat la un tată șmecher, are ce să învețe de acolo!”, a declarat Vica Blochina.

Vezi și Vica Blochina, despre iadul personal din relația interzisă cu Pițurcă: „Nu era responsabilitatea mea să am grijă de familia lui”

Citește și:

Andreea Antonescu, prima și ultima oară când a jucat la cazinou. S-a învățat minte rapid: „Mi-am promis că nu mai fac”. Ce s-a întâmplat atunci

Rona Hartner, viața la doi ani după divorț. Și-a refăcut sau nu viața? Sfaturi pentru femeile căsătorite