Pe canalul său de Youtube „Femeia Deasupra”, blondina le-a explicat tinerelor din ziua de astăzi că ar fi bine ca bărbatul de lângă ele să aștepte un timp până să ajungă în așternuturile lor. Deși ai spune că e o fire libertină, iată că blondina are niște păreri la care nimeni nu se aștepta.

„În generația mea, femeia care se arunca la așternut din prima era o proastă. Era un fel de șmecherie să îl plimbi atât de mult încât să îl faci să se îndrăgostească de tine.

În generația mea era ceva normal ca un bărbat să îți facă cadou o mașină, o casă, pentru că și femeile erau diferite. Acum femeile sunt înnebunite să întrețină relații intime din prima noapte. În general, acum, când mergi într-un club, deja după te-ai dus cu el acasă.

Ăla când s-a trezit după beție, de la club, și te-a văzut acolo, dezbrăcată în pat, el așteaptă să fii dispărută. Efectiv vrea să îți faci duș, să pleci, să nu te mai vadă.

Bărbatul când ajunge la punctul culminant își pierde interesul, el în momentul când se relaxează nu mai are niciun fel de interes. Așa este construit bărbatul”, a spus Vica Blochina, timp de 16 ani amanta lui Pițurcă, cu care a făcut și un copil.

Vica Blochina, despre fiul ei adolescent: „Băiatul meu, Edan, este la tatăl lui. Nu ne vedem foarte des”

recent-si-a-sarbatorit-ziua-de-nastereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Vica Blochina, despre relațiile începute în club: ”Niciodată în viața asta pe beție nu faci o relație!

Vedeta și-a spus părerea și despre cum sunt relațiile începute în club și dacă au vreun viitor.

„La club, cine se gândește că poate să facă o relație este o prostie. Niciodată în viața asta pe beție nu faci o relație! Doar întreții relații intime cu el și după o să rămâi părăsită.

O fată tânără care vrea să se mărite și să găsească o relație serioasă nu poate să facă o relație serioasă de la o ieșire în club. La club nu se cunoaște sufletul pereche. Să flirtezi, să te simți bine, da. Bărbații se uită după femei, femeile după bărbați și este un amalgam de relații intime acolo”, mai spune vedeta.

Vica Blochina și propunerea indecentă care a făcut-o să ia foc: ”Uitați milionarul!”

Vica Blochina, care nu este căsătorită, este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. I-au trecut prin viață bărbați celebri, cu bani, care au ținut-o în puf, dar marea ei dragoste a fost Victor Pițurcă, care nu și-a părăsit însă niciodată soția. În prezent, fiul lor trăiește în familia tatălui său.

Vezi și Vica Blochina a împlinit 48 de ani! ”Un an cu multe încercări”. Vedeta chiar a avut gânduri legate de sinucidere și acum a spus și motivul dar și Vica Blochina, despre iadul personal din relația interzisă cu Pițurcă: „Nu era responsabilitatea mea să am grijă de familia lui”

Citește și:

Anamaria Prodan, sfat pentru mamele singure! Ce fel de bărbat să NU își aleagă! Și-a găsit un nou iubit?

Cum arată mama lui Mădălin Ionescu, la 80 de ani. Femeia are o poveste de viață dureroasă: ”A crescut la casa de copii”