„M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, aşa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur şi simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu ştiu cum…

Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcţii, pentru că altfel relaţia nu ar fi ţinut 16 ani şi nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum”, a declarat Vica Blochina.

A știut de la început că Victor Piţurcă era însurat, a mai spus ea în emisiunea În oglindă, conform OK!.

Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat

„El din start mi-a spus: «Eu pe soţia mea nu o voi lăsa în viaţa mea». Nici măcar nu l-am văzut cu soţia lui, el tot timpul era singur. Eu am crezut că ei nu stau la Bucureşti, că stau la Craiova. Şi nu puneam întrebări.

Ştiind că niciodată nu o să fiu soţia lui sau că o să avem o relaţie, nu mă gândeam că o să ţină atât de mult, eu l-am înşelat foarte mult. Da, în toţi anii ăştia, din răzbunare.

Nu ştiu dacă el ştia. Cred că a simţit, dar cumva a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine.

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relaţie în timpul în care am fost cu el au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, își amintește Vica Blochina.

Vezi și Vica Blochina, adevărul trist despre relația cu Victor Pițurcă: “Când am fost însărcinată, nu am avut bani de mâncare“

Citește și:

Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are în 2022: „Acesta este ultimul, ultimul meu vis”

Rică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate. Fostul fotbalist trebuie operat de urgență: ”Boala e într-o fază destul de avansată”