Vica Blochină a declarat că este sigură că cineva i-a furat pisicul, asta pentru că animalul ei de companie era foarte blând și oricine l-ar fi putut lua.

„Pisicul a plecat la ora 17 și ceva de acasă, la 17:30 era în curte și de la orele 18 nu mai era. Este un pisic blând, putea să îl ia oricine, pentru că el stătea la mângâiat.

Suntem foarte supărați, pentru că noi iubim foarte tare acest motan și de 11 ani este la noi. El stătea pe gard, pur și simplu, și cineva l-a luat.

El se cățăra prin copaci și din acest motiv, pentru a nu se spânzura, nu am pus bănuț din acela pe zgardă cu numele și numărul, să nu cumva să pățească ceva”, a declarat vedeta la Antena Stars, referindu-se la Ricky, de 14 ani.

Mai mult decât atât, Vica a scris pe Instagram că are de gând să ofere o recompensă în valoare de 2.500 de lei celui care îi aduce pisica acasă.

motanul-vicaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Deja a lipit afișe peste tot, însă pisicul nu a fost găsit din data de 18 noiembrie.

„A dispărut de pe data de 18. Am lipit afișe peste tot în zona Alba Iulia și în toată zona Unirii sunt afișe. Oferim recompensă 2.500 de ron. Am pus pe toate grupurile posibile și imposibile de Facebook, chiar ne-am ocupat să-l găsim.

Nu pot să dorm noaptea, este membrul familiei”, a mai adăugat ea.Chiar dacă unii ar spune să sigur nu e vorba despre un furt, vedeta susține contrariul.

„El nu a fugit de acasă, este un pisic sterilizat, deparazitat, el nu fuge după pisici, pentru că nu are de ce. El de 12 ani stă la noi în curte, îl știu toți vecinii. Acest pisic a fost furat! El nu a plecat singur!”, a mai spus vedeta.

Vezi și Vica Blochina, jefuită. Vedetei i s-au furat mai multe bunuri din blocul în care locuiește și știe și cine a făcut-o

Citește și:

Jean de la Craiova, singurul manelist cu vinil, a împlinit 52 de ani. Ce s-a întâmplat, legal, cu salutul „Vă pupă Jean!”. Ce scrie în acte

La 47 de ani, Andreea Marin știe exact cum să slăbească și să se mențină. Dieta cu care a slăbit 20 de kilograme: ”Cinci mese pe zi”