Blonda a povestit că treceau pragul clubului inclusiv Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Gigi Becali. La Melody se distrau milionari pregătiți să facă mari cuceriri în rândul domnișoarelor frumoase: Era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris”.

Născută în Lituania, Vica Blochina, acum în vârstă de 46 de ani, a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din România. A apărut în spațiul public ca fiind „amanta lui Victor Pițurcă”, pe care l-ar fi cunoscut pe vremea în care lucra ca dansatoare la clubul Melody.

Blonda își amintește cu plăcere de acei ani, făcând dezvăluiri uluitoare despre experiențele trăite în celebrul local.

Invitată la podcastul „Fiță cu Adiță”, Vica Blochina a mărturisit că printre clienți se regăseau nume importante de pe scena politică a vremii – Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Gigi Becali, comparând Melody cu Moulin Rouge din Paris. „La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, a dezvăluit Vica Blochina la Fita cu Adita.

A fost însă combinată anu buni cu Victor Pițurcă, căruia i-a și făcut un copil, acum adolescent, chiar dacă el era căsătorit și nu a renunțat niciodată la soție.

„Vezi ce copil eram la 18 ani?”

Nu este prima oară când Vica Blochina vorbește despre Melody. În emisiunea online „În Oglindă”, ea a dezvăluit că i-a fost mereu ușor să cucerească bărbați și a dat exemplul unui milionar grec care făcuse o pasiune uriașă pentru ea, oferindu-i cadou un Rolls-Royce pe care l-a refuzat, însă, spunând că își dorea o altă mașină. „La Melody veneau… țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România.

Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo!

Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină.

Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”, a mărturisit vedeta. Și totuși, iată că a făcut-o, chiar dacă ea însăși recunoște că l-a înșelat pe Pițurcă în nenumătare ocazii.

Iar gusturile Vicăi la bărbați nu s-au schimbat cu timpul. Și acum îi plac tot cei cu bani, ea întreținându-se cu un milionar grec, care îi face toate poftele.

Vezi și Mai este sau nu Vica Blochina cu milionarul grec? Blonda a luat o decizie radicală!

Citește și:

Toată familia Flaviei Mihășan, confirmată cu Covid-19. Vedeta, despre cum trec copiii ei prin boală: ”Singura problemă cu care s-au confruntat a fost…”

Marina Voica, pe scenă și la 85 ani! Viața de telenovelă a solistei care s-a iubit cu Laurențiu Cazan