Vica Blochina (47 de ani) a apărut ca o divă în emisiunea „La Măruță”. Coafată, machiată, într-o rochie roșie, sexy, Vica a uitat repede de neajunsurile din junglă și s-a bucurat din plin de răsfățul din civilizație. Ea a povestit cât de greu i-a fost acolo, mai ales că nimeni nu-i dădea nici o șansă.

„Toată lumea râdea. Am plecat dolofană acolo, mă rostogoleam pe traseu. Cred că am slăbit 6 kilograme. Cu mâncarea, dacă nu câștigi, nu ți se dă. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos. Fără orez, fără nimic. Eu nu sunt rea la foame”, a declarat Vica Blochina.

Cât despre conflictele pe care le-a avut cu ceilalți Faimoși, fosta balerină a mărturisit: „Jorge, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun. Era un concurent foarte ordonat. Așa cum este acasă, prințișor. Și pe traseu era super ordonat.

Șerpălău a fost Iftimoaie, a fost urât că m-am certat cu Jorge din cauza lui. Știam că mă vorbește urât, pe la spate, dar nu atât de urât. Eu am crezut că el a învățat lecția de la Ferma. Din punct de vedere sportiv, e foarte slab”, a declarat Vica, în emisiunea „La Măruță”.

vica-blochina-maruta-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Edan, către Vica Blochina: «Mami, te rog să nu porți costum de baie»

Vica Blochina a vorbit și despre supărarea lui Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă, legat de Survivor. Ea a spus în emisiune că adolescentul nu vorbește cu ea din cauză că a acceptat să plece în Dominicană, iar acum a explicat și motivele.

„Eu când i-am spus prima oară lui Edan că vreau să plec la Survivor, el știindu-mă pe mine cum sunt, a spus: «Mami, te rog frumos, nu te duci. Mami, te rog, Survivor nu e pentru tine. Mami, te rog frumos, ai 47 de ani, unde te duci tu acolo?» El face 16 ani acum, în mai. Îmi zice: «Mami, te rog să nu porți costum de baie». I-am zis: «Promit că nu o să port costum de baie«. Era supărat pe mine că am plecat, dar am respectat regulile, îți dai seama, fiind adolescent, îți dai seama că se uită și colegii lui”, a declarat Vica.

„Normal că m-a felicitat! Mi-a spus: «Nu-mi vine să cred că ai putut să faci toate probele, ai fost, mami, cam înceată, dar foarte bună la finalizare». Pentru mine ăsta a fost cel mai important lucru, copilul meu spune că am fost bună pe probe. Asta a contat pentru mine”, a mai declarat ea în direct la Pro TV.

Citește și: Ce a putut să-i spună Vica Blochina fiului ei, după ce a ieșit de la Survivor. „Cred că am speriat copilul”

Citește și: Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge la Survivor. Cei doi au fost eliminați din concurs

Citește și: Vica Blochina, umilită la Survivor. Ce poreclă i-a pus un Războinic. „Ești neobrăzat să vorbești așa despre o femeie”

Citește și: Cum arăta Vica Blochina în tinerețe, când dansa la Melody și era balerina lui Pițurcă