Vica Blochina, fosta concurentă de la Survivor, a rememorat evenimente importante din viața personală. Timp de 16 ani, fosta balerină a fost amanta lui Victor Pițurcă, relație pe care au consumat-o în cel mai mare secret.

Vica a devenit vedetă în ziare abia după ce i-a intentat lui Piți proces de paternitate, pentru recunoaşterea lui Edan, fiul lor născut în 2007. În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan, iar în prezent băiatul adolescent se înțelege perfect cu tatăl lui și s-a mutat în casa acestuia. Mai mult, Edan seamănă leit cu tatăl lui, Victor Pițurcă. Și, dacă relația cu tatăl s-a îmbunătățit, relația cu mama a devebit din ce în ce mai fragilă.

Edan, fiul Vicăi Blochina, s-a mutat de tot la Victor Pițurcă

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea.

Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo”, a declarat Vica Blochina” în cadrul interviului WOWnews, potrivit Wowbiz.ro.

Vica Blochina, despre regrete, trecut și prezent

Întrebată dacă are regrete, lituanianca a fost fermă. „Câteodată stau și mă gândesc…știi care e faza? Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală. Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final?

Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții. De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut.

Acest drum în viață ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc”, a declarat Vica Blochina.

Și legat de bani, de relațiile cu bărbați bogați, Vica a avut un răspuns. „Arată-mi mie o femeie din lumea asta, care apare pe insta, pe la TV, care o să spună că îi plac oamenii care nu au reușit nimic în viața asta, băieții care nu au de niciunele. Arată-mi una. Niciodată nu o să spună că își dorește unul lângă ea care este un ratat. Un bărbat care are o situație, asta înseamnă că a fost un om deștept, l-a dus capul, te poți baza pe el, ai ce învăța de la el.

Eu niciodată nu am cerut unui bărbat bani, dar mereu m-am folosit de relația cu el. De obicei, un om care are bani, este înconjurat de oameni la fel de capabili ca și el, așa că am construit în ani foarte multe relații, am învățat foarte multe și îmi plac în general oamenii deștepți, care au ceva în cap.

Îmi plac oamenii cu care am ce să vorbesc. Nu neapărat trebuie să aibă foarte mulți bani, dar să fie capabili să facă ceva. Nu vorbesc despre miliarde de euro, nu totul se rezumă la bani, dar să fii capabil să produci”, a mărturisit Vica Blochina, la WOWnews, potrivit sursei citate.

Vica Blochina și Victor Pițurcă, relație interzisă timp de 16 ani

Vica Blochina s-a născut în 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 25 de ani. Vica a lucrat ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, alături de o trupă de balet din Lituania. La Melody l-a întâlnit pe Victor Piţurcă și așa a început relația lor interzisă. Vica i-a fost amantă vreme de 16 ani.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, declara Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Citește și: Cum arăta Vica Blochina în tinerețe, când dansa la Melody și era balerina lui Pițurcă

Citește și: Imagini rare cu soția lui Victor Pițurcă. Ce distinsă și elegantă e doamna Mia, la 62 de ani!