Vica Blochina a povestit că relația cu Victor Pițurcă s-a încheiat în momentul în care acesta a jignit-o într-un cazinou, de față cu toată lumea. Moderatoarea Denise Rifai a vrut să afle câte umilințe a suportat Vica Blochina din partea fostului fotbalist.

Vica Blochina, despre umilințele din relația cu Victor Pițurcă: „Tot timpul eram strâmbă, urâtă, un copil prost”

„Enorm de multe! Da, m-a umilit foarte mult. Pe mine, acest om toată viața m-a desconsiderat. Tot timpul eram strâmbă, urâtă, un copil prost, dar așa a fost să fie. Îmi era foarte greu să vorbesc, pentru că mie îmi pare rău de timpul pe care l-am pierdut acolo (n.r. în relația cu Victor Pițurcă).

Eu nu m-am considerat amantă. Nu mă deranjează lucrul acesta. Pe mine mă deranjează exact comportamentul respectiv. Acesta nu a fost comportamentul pentru că eu am fost cealaltă femeie. Eu m-am considerat tot timpul pe primul loc. Nu am simțit că mai exista cineva. Modul lui de a fi, după foarte mulți ani… cumva, el m-a manipulat. Eu fiind copil, aveam 19 ani, el avea 40.

M-am legat de el cu bune și cu rele. Mi-a făcut mult rău acest om, foarte, foarte mult. Nu acest om, cât povestea. Mi-a deviat viața. Eu am plătit foarte scump și tot ce înseamnă pentru mine viața după el, vizavi de parteneri. Pentru mine nu mai contează nimic, decât eu. Sunt super egoistă”, a mărturisit Vica Blochina la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, citată de Kanald.ro.

Vica Blochina (dreapta), la 30 de ani, alături de o prietenăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vica Blochina, despre relația interzisă cu Victor Pițurcă: „Nu era responsabilitatea mea să am grijă de familia lui”

„Este, a fost. A fost o povestea în așa fel, de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic. A fost o alegere a mea, proastă. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el.

El m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, pe care și-o dorea orice bărbat în momentul ăla. Și 60% din oamenii care veneau la barul ăla își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă. Și atunci, dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou, și eu râdeam, oameni cunoscuți, cărora nu le spun numele că nu are sens, eu l-am ales pe el, un bărbat pentru care lumea m-a judecat.

Un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat. Ce crezi că a spus acest om unui copil de 19 ani, ca eu să mă aleg cu aceste bune pe cap și să rămân amantă timp de 16 ani? Nu era responsabilitatea mea să am grijă de familia lui. El ar fi trebuit să facă lucrul acesta. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”, a spus Blochina.

Vica Blochina, umilită și în copilărie, la școala de dans

Suferințele din relația interzisă cu Victor Pițurcă nu au fost singurele pentru Vica Blochina. Calvarul a început în copilărie. „Câtă suferință ați îndurat ca să ajungeți balerină?”, aceasta este întrebarea care a făcut-o pe Vica Blochina să izbucnească în plâns în fața lui Denise Rifai. „Așa am crescut, bătută și jignită”, a dezvăluit Vica Blochina

„Foarte multă! Ascult întrebările și nu îmi vine să cred că, la cât de puternică sunt și râd tot timpul, mă arunci în spate. A fost foarte greu pentru un copil de 4 ani, să fiu… nu știu dacă a fost așa și la voi. Educația la noi a fost… dacă vrei să fii foarte bun, trebuie să fii bătut și jignit. Așa am crescut, bătută și jignită în sala de dans.

Eu nu am făcut balet pe poante, eu am făcut un dans clasic de la 4 ani. Aproape tot ce se întâmpla la balet pe poante, noi am făcut fără poante. Așa a fost la noi în Lituania. Când mama m-a dus la școala de dans, m-a lăsat să repet niște mișcări și toată lumea a început să mă aplaude.

Am fost un copil super adorat de toată lumea. Am știut că acolo o să fie locul meu și că o să dansez. Însă, parcursul a fost foarte greu. Mi-a marcat toată copilăria. Educatoarea ne jignea, râdea de familie, ne expunea în fața copiilor, ne bătea cu bățul și ne jignea în toate felurile posibile. Nici nu îți poți imagina”, a declarat Vica Blochina.

Fiul Vicăi Blochina s-a mutat la Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut în 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 25 de ani. Vica a lucrat ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, alături de o trupă de balet din Lituania. La Melody l-a întâlnit pe Victor Piţurcă și așa a început relația lor interzisă. Vica i-a fost amantă vreme de 16 ani.

Blondina a devenit vedetă în ziare după ce i-a intentat lui Piți proces de paternitate, pentru recunoaşterea lui Edan, născut în 2007. În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan. Acum, băiatul se înțelege perfect cu tatăl lui și s-a mutat în casa acestuia.

Citește și: Vica Blochina, despre supărarea fiului ei, legat de Survivor: «Mami, te rog să nu porți costum de baie». Ce i-a răspuns ea lui Edan

Citește și: Imagini rare cu soția lui Victor Pițurcă. Ce distinsă și elegantă e doamna Mia, la 62 de ani!