Este de notorietate faptul că fiul Vicăi Blochina a decis să se mute din casa mamei sale și să stea cu Victor Pițurcă, tatăl său, și cu soția acestuia, doamna Mia Pițurcă. Au început să aibă o relație din ce în ce mai strânsă, de parcă ar vrea să recupereze timpul pierdut. Acest lucru este confirmat și de Vica, în aparițiile ei televizate sau în diverse interviuri.

„Băiatul meu, Edan, este la tatăl lui. Nu ne vedem foarte des, dar totul este bine. Edan se ocupă de studii. I-am respectat intimitatea întotdeauna. El nu este comunicativ ca mine. Eu sunt un om super comunicativ, am multă lume în jur, sunt excentrică. Îmi place să fiu înconjurată de mii de persoane. El nu este deloc așa”, a declarat Vica într-un interviu recent pentru Fanatik.ro.

edan-si-vica-blochinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vica Blochina, despre fiul ei: „Este un copil introvertit”

Vica a dezvăluit că adolescentul Edan este foarte secretos, discret și ține la intimitatea lui. Tocmai de aceea a decis să nu îl mai expună și să îi respecte felul de a fi. „Nu mi-a adus nicio domnișoară, dar el este un copil introvertit. Dacă mi-ar aduce pe cineva să știi că nu aș povesti lucrurile astea pentru că știu că l-ar deranja mult.

Sunt lucruri de care nu-mi place să vorbesc pentru că el vrea să țină totul pentru el. Din doi părinți celebri el a ajuns să fie departe de viața publică. A fost la un moment dat când a participat la o emisiune cu Mihai Morar. A fost foarte dezinvolt atunci. Era mic atunci când a participat la emisiunea lui Mihai Morar, avea șase ani.

A fost tare bun atunci, a făcut spectacol, dar apoi a avut un blocaj. Apoi nu i-a mai plăcut deloc să apară public. De pe la vârsta de 11-12 ani nici poze pe Instagram nu m-a mai lăsat să fac cu el.  Seamănă mai mult cu tatăl lui aici”, a mai declarat Vica Blochina, pentru Fanatik.

Vica Blochina a devenit vedetă în ziare abia după ce i-a intentat lui Piți proces de paternitate, pentru recunoaşterea lui Edan, fiul lor născut în 2007. În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan, iar în prezent băiatul adolescent se înțelege perfect cu tatăl lui și s-a mutat în casa acestuia. Mai mult, Edan seamănă leit cu tatăl lui, Victor Pițurcă. Și, dacă relația cu tatăl s-a îmbunătățit, relația cu mama a devebit din ce în ce mai fragilă. Edan a fost supărat pe Vica atunci când aceasta a plecat la Survivor și chiar nu i-a vorbit, o vreme.

Vica Blochina și Victor Pițurcă, relație interzisă timp de 16 ani

Vica Blochina s-a născut în 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 25 de ani. Vica a lucrat ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, alături de o trupă de balet din Lituania. La Melody l-a întâlnit pe Victor Piţurcă și așa a început relația lor interzisă. Vica i-a fost amantă vreme de 16 ani.

Eu nu m-am considerat amantă. Nu mă deranjează lucrul acesta. Pe mine mă deranjează exact comportamentul respectiv. Acesta nu a fost comportamentul pentru că eu am fost cealaltă femeie. Eu m-am considerat tot timpul pe primul loc. Nu am simțit că mai exista cineva. Modul lui de a fi, după foarte mulți ani… cumva, el m-a manipulat. Eu fiind copil, aveam 19 ani, el avea 40.

M-am legat de el cu bune și cu rele. Mi-a făcut mult rău acest om, foarte, foarte mult. Nu acest om, cât povestea. Mi-a deviat viața. Eu am plătit foarte scump și tot ce înseamnă pentru mine viața după el, vizavi de parteneri. Pentru mine nu mai contează nimic, decât eu. Sunt super egoistă”, a mărturisit Vica Blochina la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, citată de Kanald.ro.

Citește și: Imagini rare cu soția lui Victor Pițurcă. Ce distinsă și elegantă e doamna Mia, la 62 de ani!

Citește și: Cum arăta Vica Blochina în tinerețe, când dansa la Melody și era balerina lui Pițurcă