”Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea”, a mărturisit Vica Blochina într-o emisiune online.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

Vica a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit și acum, de mai bine de 30 de ani, cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Vica Blochina a povestit despre familia sa și copilăria trăită departe, practic în altă lume.

”Nu pot să spun că am crescut într-o familie săracă, știi?… ”Vin din Lituania, o țară mică cu 3 milioane 800 de locuitori. Tatăl meu a decedat acum 17 ani.

Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Noi am crescut într-un apartament cu trei camere, am și un frate care e cu opt ani mai mic decât mine. Eram războinica de mică”, a mărturisit Vica Blochina, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta și-a amintit și de momentul în care tatăl său s-a stins din viață. ”M-a sunat mama plângând, mi-a zis că a murit tata, pentru mine a fost un șoc, de atunci a început viața mea. M-am maturizat foarte repede, m-am dus acasă, iar când am ajuns l-am văzut pe tata în capelă, după ani de zile în care nu l-am văzut acasă.

A fost foarte greu, practic eu am plecat mică de acasă, iar cu tata nu mă văzusem de ani de zile, am plecat din Lituania, i-am zis la revedere, iar când am revenit l-am găsit în capelă”, a mai spus Vica Blochina, citată de spynews.ro.

Vezi și Vica Blochina dă cărțile pe față! Recunoaşte că ”i-a pus coarne” lui Piţurcă: ”L-am înşelat foarte mult. Da, în toţi anii ăştia!”

Citește și:

Anamaria Ferentz se iubește cu un american. Cum a surprins-o acesta de ziua ei

Richard și Alejandra Gere trăiesc o poveste de iubire ca-n povești

Vezi şi care sunt țările baltice și capitalele lor!

Citeşte şi locuri de vizitat în Lituania – cele mai apreciate destinații turistice!