Vorbind despre momentul în care nu de foarte mult timp devenise mamă, Vica Blochina a povestit: Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România.

Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă a mea.

Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat „Tată, tu m-ai uitat?”

Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a povestit vedeta.

A trecut ceva timp de atunci, dar Vica parcă întinerește. E drept că se și îngrijește foarte mult. Recent, aceasta a ajuns din nou pe mâna medicilor. Și-a făcut botox la nivelul fetei, cu ajutorul unei noi tehnici. „Cea mai bună tehnică botox. Mă pregătesc pentru vacanță”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

Intervenția a venit la pachet și cu un masaj facial, iar la final cea mai cunoscută și longevivă amantă din showbiz-ul românesc s-a arătat mulțumită. Vedeta pare hotărâtă să întârzie procesul îmbătrânirii cât mai mult posibil. Are și de ce să facă tot posibilul să fie frumoasă: are un nou iubit, de vârsta ei, cu care pare că se înțelege de minune.

”Am trei intervenții mari și la late, însă în schimb mă întrețin tot mereu, botox, acid, vitamine, tot ce am nevoie să am o piele perfectă”, a spus Vica Blochina pe pagina sa de socializare.

Vezi și Vica Blochina, fotografie șocantă! Vedeta a suferit un accident de mașină!

Citește și:

Marius Moga și Bianca Lăpuște se pregătesc să devină părinți? Anunțul făcut de artist

Cum arată fiul Monicăi Anghel și ce spune despre muzica mamei lui