Vedeta, în vârstă de 46 de ani, nu s-a așteptat ca această competiție să fie atât de dură și cu mari sacrificii. A crezut că va defila în costum de baie, afișându-și corpul, cu zâmbetul pe buze. Până acum, cel puțin, nu e deloc așa.

Faimoasa emisiune televizată „Splash! Vedete la apă” de pe Antena 1 revine cu un nou sezon, iar jurații deja s-au pregătit să noteze cele mai bune sărituri și cele mai notabile apariții.

Vica Blochina, plină de vânătăi

Printre vedetele ce vor ajunge în bazin se numără și Vica Blochina, care nu s-a așteptat deloc ca emisiunea să fie atât de dură. Vedeta s-a accidentat în timpul unui antrenament, aterizarea dându-i mult de furcă, după cum se poate vedea dintr-o fotografie postată pe contul ei de Instagram.

O fotografie la care, dacă te uiți, nu ai cum să nu-ți fie milă de vedetă. Vânătăile sunt în zona sânului, o zonă oricum foarte sensibilă și dureroasă.

blochina-ranitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Deci cam așa arată pieptul meu după competiția ”olimpică” de la @splash.vedetelaapa… un proiect extrem de complex… la început am crezut că #splashvedetelaapa este doar despre glam, distracție, și o să fie floare la ureche!! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului”, a scris vedeta pe contul ed socializare, postând și o fotografie cu ea întinsă pe pat și îngrijită de o asistentă, despre care spune că i-a ”salvat viața”.

Chiar dacă startul pentru Vica Blochina e clar că nu e unul cu dreptul, vedeta are timp să se perfecționeze și ar trebui să o facă! Jurații – Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase și, surpriza acestui sezon, Cosmin Natanticu – abia așteaptă să o noteze și să stabilească cine va câștiga competiția.

Vezi și Se distrează prin țări străine, în lux și opulență, dar… Vica Blochina, executată silit pentru plata întreţinerii. Ce datorii a acumulat

Citește și:

Ce cadou prețios i-a oferit Leonard Miron iubitului lui, de ziua de naștere: „Omul ăsta merită!”

Magda Pălimariu e transformată total! „Am luat în greutate destul de mult. Burta este tot mai mare“