Acesteia i s-a făcut rău la volan și a intrat cu bolidul său într-o altă mașină. Vedeta a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

„Mi s-a făcut foarte rău, nu mai vedeam în fața ochilor. Și am tras pe dreapta. Am intrat în altă mașină. Am leșinat practic la volan. Și am rupt oglinda. Mașina este lovită”, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.

Oamenii legii și o ambulanță s-au deplasat imediat la fața locului, iar vedeta a fost transportată la spital. Vica Blochina era în stare de șoc și i s-au acordat imediat îngrijiri medicale. De asemenea, vedetei i s-au făcut mai multe investigații medicale, în urma cărora a fost însă externată.

Mașina vedetei a fost avariată, iar Vica este lovită la un picior.

”Mulțumesc pentru mesaje. Sunt copleșită. Mă simt mai bine, sper să ajung acasă repede”, scria vedeta pe Instagram la câteva ore de la accident.

Cum se simte acum vedeta. Prima poză după accident

Astăzi, Vica Blochina a postat și prima fotografie cu ea pe rețelele sociale. Vedeta a fost pozată la pat, pentru că are nevoie de repaus, în timp ce i se administrează o perfuzie.

Vica Blochina a făcut și primele declarații în mediul online, după accident, pe aceeași rețea de socializare.

”Niciodată nu m-am gândit cât de norocoasa sunt să am atâția prieteni și oameni care-mi sunt alături atât în momentele frumoase ale vieții cotidiene, dar mai ales în cele grele.

M-ți făcut sa ma simt atât de copleșită de mesajele voastre, mi-ati dat putere. Cel mai important… ca nu sunt singura… Prietenia e un lucru rar și de mare preț în aceste zile.

Va mulțumesc ca mi-ați fost alături, va mulțumesc pentru gândurile voastre și va sunt recunoscătoare… voua, prietenilor mei din presa și nu numai, dar mai ales celor care sunteți alături de mine, zi de zi. Va pup și sa auzim numai de bine”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

Vezi și Vica Blochina, de urgență la spital! Vedeta va fi operată

Citește și:

Cristina Ich, dezvăluiri neașteptate despre tatăl său biologic: ”Eram mică atunci când a plecat” S-au cunoscut sau nu?

Zara Tindall a devenit mamă pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel