Vica Blochina a făcut primele declarații despre operația pe care a suferit-o ieri. Vedeta a transmis la ce procedură a apelat, dar și cum se simte acum.

Primele declarații ale Vicăi Blochina despre operație

Vica Blochina a declarat că se simte foarte bine acum, după ce a suferit o procedură numită plicatura gastrică, adică o intervenție chirurgicală care reprezintă un procedeu restrictiv prin care se micşorează chirurgical stomacul.

„Sunt încă îmbrăcată cu cămașa până fac primul duș, n-am voie până se scot drenele din mine, mărgelele cum zic eu, dar mă simt foarte bine.

Am avut o intervenție chirurgicală care se numește plicatură gastrică, pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Stomacul nu s-a tăiat, s-a micșorat”, a explicat blondina pe InstaStory.

Vedeta a transmis că și-a dorit ca doctorul să-i facă gastric sleeve, adică o operație de reducție a stomacului, însă nu a putut face această intervenție, deoarece are mai puține kilograme decât ar trebui pentru procedură.

„Sunt fericită că mă simt bine! Sunt fericită că am primit atât de multe mesaje de la voi! Deci incredibil, m-am simțit super iubită când am deschis toate mesajele!”, a mai spus ea.

”Astăzi trebuie să beau 500 ml de lichide.

Eu am vrut să fac gastric sleeve, dar nu s-a putut, deoarece nu am avut kiloramele suficiente”, a mai adăugat ea referindu-se la procedura suferită.

ce-mananca-vica-dupa-operatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

De ce a apelat la această operație

Vica Blochina a mai spus că a apelat la această operație, deoarece nu se simțea bine în corpul ei și nu putea să slăbească cu diete sau prin alte metode. Ea a încercat în nenumărate rânduri să slăbească natural, însă a fost în zadar și a ajuns să-și facă această operație de care este foarte mulțumită.

„Intervenția pe care am făcut-o eu este una pentru oamenii care sunt supraponderali, dar nu sunt obezi. Eu am avut undeva la 15 kilograme în plus.

Simt nevoia să împărtășesc asta, pentru că sunt sigură că mulți oameni și multe femei trec prin perioada prin care am trecut și eu, prin depresii, că nu ești mulțumit cu tine, cum arăți, nu poți să slăbești.

Am trecut prin milioane de cure de slăbire, adică am trecut printr-o perioadă foarte stresantă și am simțit nevoia să fac acest pas, iar acum sunt cel mai fericit om din lume”, a precizat vedeta.

Pe lângă această operație, blondina are o serie de liftinguri și injectări cu acid hialuronic și botox. Mai mult decât atât, vedeta are rinoplastie, o intervenție pentru fese, dar și o ridicare de sâni.

În urmă cu o zi, vedeta își anunța fanii că urmează o operație, fără a spune însă despre ce e vorba.

„Așa luni cu voie bună și cu vreme superbă! Am plecat spre spitalul privat, pentru că am de făcut o intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, așa că am nevoie să-mi urați baftă.

Despre ce este vorba vă povestesc imediat după ce ajung la spital, mai am puțin, pe la 9 dimineața cred că intru în operație”, edclara Vica Blochina, în mediul online.

„Aștept să vină doctorii să mă ducă în sala de operație, iar acum stau cu perfuzie. Sunt pregătită pentru anestezia generală și de abia acum am început să am puține emoții, sper să nu mă doară.

Nu o să vă zic acum ce intervenție fac, o să vă povestesc următoarele zile, dar voi da tag-ul doctorului și veți înțelege cam despre ce este vorba.

Nu m-au încurajat prietenii, au râs puțin de mine, dar eu chiar am simțit nevoia să fac această intervenție”’, mai spunea Vica Blochina.

Motivul pentru care Vica Blochina nu reușea să slăbească

În urmă cu ceva timp, Vica Blochina dezvăluia motivul pentru care nu reușea deloc să slăbească. De vină era nivelul de insulină.

„Mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea. Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00. (…)

Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc. În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești”, spunea Vica Blochina, la acea vreme, pentru Antena Stars.

Vezi și Pensia alimentară pe care o primește Vica Blochina de la Victor Pițurcă. Vedeta a renunțat la o sumă enormă și s-a mulțumit cu atât!

Citește și:

Mama lui Cătălin Măruță a împlinit 70 de ani. Imagini de la petrecere, cu toată familia. Cuscrii, nora Andra și nepoții i-au cântat „La mulți ani” lângă un tort superb

Alexandra Porkolab, eliminată de la Survivor. Cine sunt concurenții care au ajuns în finala Survivor România 2023