Micul prinț George va fi nevoit să urmeze exemplul tatălui său,  prințul William, care spre deosebire de fratele lui mai mic, prințul Harry,  este nevoit să respecte mai multe reguli, fiind al doilea moștenitor al coroanei britanice, în ordinea sucesiunii la tron, după tatăl lor. Astfel,  fiind al treilea moștenitor al tronului, el va trebui să se pregătească cât mai bine să devină regele Marii Britanii, drept urmare și el va trebui să respecte mult mai multe reguli decât frații lui, prințul Louis și prințesa Charlotte.

Până la vârsta de opt ani va trebui să poarte pantaloni scurți. După ce va împlini această vârsta, va avea voie să apară în public în pantaloni lungi, ceea ce va simboliza faptul că a crescut. Până acum, el a fost o singură dată îmbrăcat în astfle de pantaloni, la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, pe 19 mai, unde a fost cavaler de onoare.

Citește și: Kate Middleton și prințul William au păstrat un mare secret de prințul George pentru a-l putea proteja cât mai mult posibil

De la vârsta de 12 ani, nu va mai avea voie să zboare alături de tatăl lui

De asemenea, el nu va avea voie să păstreze cadourile primite de la public. El va fi nevoit să le refuze sau să le doneze. De la vârsta de 12 ani nu va mai avea voie să călătorească împreună cu tatăl lui, prințul William. Această regulă ține de o tradiție veche care spune că doi moștenitori direcți ai tronului nu au voie să zboare împreună în același avion. A fost introdusă pe vremea când zborurile nu erau așa de sigure ca acum, fapt pentru care William și Kate au încălcat această regulă în mod frecvent, pentru a putea călători împreună ca o familie. Însă, după vârsta de 12 ani, se va ține obligatoriu cont de această tradiție.

Deși prințul George a crescut în era internetului, când toți copii au acces la smartphone și internet, micuțul nu va avea voie să le permită oameniilor să-și facă selfie cu ei.

De asemenea, i se va interzice să dea autografe.

Citește și: