Astfel, regina i-a interzis lui Kate Middleton să mai dea autografe în public sau în cadrul vizitelor și aparițiilor oficiale. Potrivit unui anunț, ducesa de Cambridge, dar și ceilalți membri ai familiei regale sunt nevoiți să-și refuze politicos fanii în momentul în care aceștia le cer autografe. Palatul Buckingham crede că această măsură va reuși să o protejeze pe Kate și să o țină departe de teroriști, care ar putea să se infiltreze printre mulțimile de fani, dar o va ține și departe de mai multe probleme. Astfel, nimeni nu va putea să-i copieze semnătura și să profite de ea.

Citește și: Andrea Bocelli este orb de la 12 ani, dar acest lucru nu îl împiedică să facă nimic din ce își dorește. Cum a fost surprins în vacanța din Italia

Nu are voie să mănânce în public și nici să-și țină soțul de mână

În trecut, s-a mai întâmplat ca membrii familiei regale să dea autografe, dar, în prezent le este total interzis să facă acest lucru. De exemplu, prințul Charles i-a oferit unui fan tânăr un auograf în 2010, după inundațiile catastrofale din 2010 din Cornwall.

Cum s-a schimbat Kate Middleton de când a devenit ducesă

Kate MIddleton(dreapta), în copilărieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Însă, aceasta nu este singura regulă care i s-a impus, în mod special lui Kate. Ducesa nu are voie să-și țină soțul de mână în public și trebuie să păstreze puțină distanță,  nici nu are voie să vorbească sau să mănânce, ca nu cumva să fie otrăvită. Regina Elisabeta a II-a i-a cerut, în mod repetat acest lucru. Așa că nu e de mirare că de câte ori apare în public , ea doar zâmbește și face cu mână, având în vedere că are de urmat atâtea restricții.

Citește și: