Alina Pușcău a făcut marele anunț în urmă cu câteva minute, în emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV. Spre surprinderea tuturor, Alina a mărturisit că în 2021 se va mărită, însă nici măcar mama ei nu știe cine i-a furat inima.

Întrebată de Cătălin Măruță ce planuri are pentru anul ce tocmai a început, acesta a declarat: ”Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta”.

Surprins, Cătălin a încercat să afle mai multe despre misteriosul bărbat care a cerut-o de soție și care i-a furat inima, dar aceasta a ales să păstreze enigma.

”Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret”!, a spus Alinalăsând de înțeles că ar putea fi vorba de un actor cunoscut în Cetatea filmului. De asemenea, ea a mărturisit că marele eveniment va avea loc în Los Angeles, SUA.

Totodată, a recunoscut că aceasta nu a fost prima cerere în căsătorie de până la acest moment: ”Aveam un tipar în care trebuia să mă descopăr pe mine, mi-era frică. Când eram cerută, terminam relația, mi-era frică de mine. Cred că ceea ce am văzut în familie m-a făcut să-mi fie frică.”

Cu toate acestea, Alina nu a vrut să dezvăluie mai multe despre bărbatul cu care va merge la altar anul acesta, precizând că nici măcar mama ei nu știe. „Eu sunt o persoană mai privată, nu-mi place să spun totul despre mine”, a spus Alina.

”Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”, au mai fost câteva indicii oferite de fotomodelul internațional.

Chiar dacă nu a reușit să afle numele viitorului soț, Cătălin Măruță s-a asigurat că Alina a promis că va reveni în emisiune când va fi momentul potrivit și a primit și invitație la ceea ce se anunță a fi una dintre cele mai frumoase nunți internaționale ale anului 2021.

Citește și:

Alexandra Stan, gafă uriașă la Survivor România. Colegii ei de echipă au fost uimiți de gestul artistei

Anna Lesko a împlinit 42 de ani: ”M-am copt perfect”. Ce spune vedeta despre căsătorie