Marina Voica, cunoscută și pentru hitul nemuritor „Și afară plouă, plouă”, a rămas la fel de cochetă așa cum o știm. Celebra interpretă dă lecții multor colegi mai tineri, atât pentru modul în care arată, dar și pentru felul în care își trăiește, în liniște, viața.

În septembrie 2021 artista a împlinit vârsta de 85 de ani, dar cu toate acestea, este la fel de plină de viață cum o știam. Pe 6 martie, abia așteaptă să urce pe scenă în fața spectatorilor, după doi ani grei de pandemie, în care ea însăși a avut probleme de sănătate (nelegate însă de Covid).

O viață plină și asumată: În tinerețe a filmat goală pentru o peliculă

Puțină lume știe că Marina Voica a cochetat cu actoria și a a filmat goală, în tinerețe, pentru o peliculă românească, cu peripeții incredibile. A fugit de două de pe platoul de filmare, iar regizorul Mircea Săucan a venit după ea cu Miliția, să o readucă la filmări, amintește Click!.

”Regizorul Mircea Săucan vorbea ruseşte foarte bine. Mi-a spus că pentru el, ca și cântăreaţă, sunt zero, dar că sunt făcută să joc în filme. Şi n-a greşit. Deci, m-a chemat la un film.

Când am ajuns acolo, la mare, într-un sat, a şi început să filmeze. N-am făcut nici un fel de probe, nicio repetiţie. Mircea Săucan deja mă voia pe mine. Ce a făcut Săucan? El a fost finanţat de către stat să facă un alt film, cu Minodora Condur. Şi a făcut o chestie pe care nu a avut nimeni altcineva curaj să o facă. El a început să mă filmeze pe mine, pentru filmul pe care l-a intitulat «Ţărmul n-are sfârşit», despre o rusoaică venită în România ca să găsească mormântul tatălui său, a povestea Marina Voica la Etno TV.

În acea perioadă, mai precis în anul 1962, artista a văzut pentru prima dată marea. ”Regizorul m-a dus la intrarea în Mamaia, unde nu era plajă, erau numai pietre ascuţite. Eu trebuia să fug pe aceste pietre, desculţă. La un moment-dat, curgea sângele din tălpile mele, pe pietrele alea, spune artista, care a fost la un pas să moară luată de curenți la filmări.

Și pentru că nu voia să se întoarcă pe platoul de filmare, regizorul a amenințat-o cu judecata. ”La un moment-dat, aştepta luna octombrie ca să mă filmeze în mare, înspumată, când veneau valurile. Şi m-a pus să filmez în pielea goală. Eu n-am mai putut să suport și am fugit acasă.

A venit după mine cu Miliţia. «Ce mi-ai făcut! Eu deja am cheltuit bani cu tine! Te dau în judecată!», mi-a spus el”.

În final a convins-o că nu e nimic vulgar când s-a pus în genunchi în fața ei, dar filmul a fost cenzurat de comuniști.

marina-voica-a-avut-mai-multe-probleme-de-sanatateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Marina Voica, viață de telenovelă

Dacă s-ar face o telenovelă după viața artistei, aceasta s-ar bucura cu siguranță de mare succes. Pe timpul facultății, Marina Voica s-a căsătorit cu un student român care studia la Moscova și de la care i-a rămas și numele sub care avea ulterior să fie atât de cunoscută. 

Mariajul lor nu a ținut mult, căci artista s-a îndrăgostit furtunos și iremediabil de medicul cardiolog Viorel Teodorescu.

Sufletul pereche al artistei s-a stins din cauza unui cancer agresiv

În 1980, Marina Voica a părăsit România pentru Germania, alături de cel care îi devenise al doilea soț. Părea că și-au găsit locul, dar fericirea le-a fost umbrită de un diagnostic crunt pentru soțul cântăreței: cancer agresiv, care i-a curmat existenţa la 41 de ani. 

Artista a revenit în țară, dar regimul comunist de atunci n-a uitat că ea a fugit în Occident și a fost persecutată până în 1989. Abia atunci a mai apărut pe micul ecran.

Marina Voica a mai bifat o poveste de dragoste şi cu solistul Laurenţiu Cazan. Marina Voica s-a indragostit de solist în 1984, când el avea 24 de ani, iar ea 47 de ani. Au fost trei ani împreună și au rămas buni prieteni.

„Orice ar spune lumea, Laurenţiu m-a iubit. Altfel aş fi simţit şi nu m-aş fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega şi mai tare. Am cântat mult timp împreună, declara cântăreaţa pentru Tango, în 2005.

Vezi și Cum se simte Marina Voica, la o săptămână de la operaţia pe cord deschis, făcută în ultima clipă. La 84 de ani, îşi poartă singură de grijă!

Citește și:

Tudor Gheorghe pare să nu îmbătrânească! Tratamentul naturist pe care îl urmează cu strictețe, la 76 de ani

Mădălin Ionescu, cu plămânii afectați, internat la Matei Balș: „Sunt vânăt de la perfuzii!” Ia și medicamente, dar și un supliment natural care îl ajută