Viața bate filmul încă o dată. Ca în celebrul film „Propunere indecentă” cu Demi Moore, care este ofertată de  miliardarul John Gage (Robert Redford), cu  un milion de dolari, în schimbul unei nopți petrecute de amor,  o actriță din Brazilia a trăit această experiență pe propria piele.  Robert Cipriani, un jucător australian, l-a dat în judecată pe un miliardar canadian, Daryl Katz,  pentru că i-a făcut soției sale, actrița braziliancă Greice Santo,  o ofertă de 2.000.000 de dolari ca să facă sex cu el. În plângerea depusă la un tribunal din New York, Cipriani susține că miliadarul i-a cerut lui Santo să se culce cu el de șase ori pe lună timp de un an pentru fabuloasă sumă. În plus, în plângere Cipriani îl acuză pe canadian că i-a stricat reputația, după ce povestea a apărut în New York Post.

 

Ok. Done. ? By @brakhax2 @eddiebrakha Style @conquerloud @dreamgirlintl Glam @nicole_san #import #befearless

A post shared by Greice Santo (@greicesanto) on

Actrița, ce poate fi urmărită în comedia americană „Jane the Virgin”, deranjată de propunerea indecentă a anunțat imediat poliția din Hawaii, în noiembrie 2015, precizând că a refuzat oferta.

Voia să facă sex cu el de șase ori pe lună

În plângerea, publicată de revista Variety, ce cuprinde și declarația de 12 pagini a actriței, se arată că brazilianca se afla în Hawaii pentru un pictorial pentru publicația Viva Glam, la un restaurant, când l-a întâlnit pe Katz și pe vărul acestuia, Michael Gelmon.

 

Ok. Done. ? By @brakhax2 @eddiebrakha Style @conquerloud @dreamgirlintl Glam @nicole_san #import #befearless

A post shared by Greice Santo (@greicesanto) on

„În următoarele zile Katz și Gelmon tot se ofereau să mă ajute în carieră. Vorbeau despre cât de multe relații ale Daryl Katz. Gelmon mi-a repetat de multe ori cât de bogat și puternic este Katz”, a declarat actrița. Aceasta precizează, că după câteva zile Gelmon i-a trimis un mesaj în care îi spunea să meargă la hotelul lui Katz ca să o ajute în carieră. „Timp de 30 de minute ei mi-au spus că pot să-mi schimbe viața și cariera și chiar și viața de familie cu relațiile pe care le au la Hollywood”, a mai adăugat aceasta.

 

What a great backdrop…. #nature ?

A post shared by Greice Santo (@greicesanto) on

Mai mult, ea a precizat în plângere că miliardarul i-a oferit inițial un rol într-un film mare pentru această propunere, iar apoi s-a sucit și i-a zis că mai bine i-ar da bani că astfel își va putea ajuta și familia.
Soțul actriței susține că Daryl Katz, care este însurat și are doi copii adolescenți, i-a făcut avansuri soției sale în mod repetat și după ce Greice i-a refuzat oferta.
Miliardarul, ce are o avere de 3,4 miliarde de dolari și deține o echip de hockey Edmonton Oilers, a refuzat să comenteze acuzațiile, un avocat ala cestuia precizând că sunt false și rău intenționate.