Anca Țurcașiu a format o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul lor rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Din păcate, a urmat divorțul, anunțat în data de 20 iulie 2020. Și iat-o pe Anca Țurcașiu singură, reînvățând să trăiască cu noul statut. După ce a trecut peste șoc, lucrurile au mers din bine în mai bine.

Anca Țurcașiu a fost întotdeauna o femeie frumoasă, dar parcă acum arată mai bine ca niciodată. S-a regăsit puțin câte puțin, a învățat să se iubească mai mult. Și toate astea se văd.

Cum este percepută Anca Țurcașiu din exterior? Artista a mărturisit că i s-a întâmplat ca prieteni de-ai fiului său, Radu, care are 22 de ani, să-i facă curte.

Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri”

Anca Țurcașiu a afirmat că faptul că este curtată de tinerei îi dă o stare de bine. „Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmaplat, e ceva firesc.

Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată”, a spus Anca Țurcașiu la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Artista a vorbit și despre viața sa din prezent, după ce a trecut peste divorț. „Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci.

Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică.

Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic”, a mai declarat Anca Țurcașiu.

Vezi și Recent divorțată, Anca Țurcașiu este în culmea fericirii! ”Cea mai importantă zi din viața mea!”

Citește și:

Anunțul făcut de Meghan Markle despre nașterea fetiței ei

Magda Vasiliu, mesaj emoționant: „Nu mă pot întoarce în România”