Fiul maestrului Arșinel a dezvăluit, de asemenea, că tatăl său nici nu se mai poate deplasa.

Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, a dezvăluit recent că tatăl său a fost internat în urmă cu doar câteva zile într-un cămin pentru vârstnici, specializat în probleme locomotorii. Această decizie a fost luată de familie, după ce îndrăgitul actor s-a aflat în imposibilitatea de a se mai deplasa.

Fiul lui Arșinel: „Tata nu se mai poate deplasa”

Mai mult decât atât, în ultima perioadă, starea de sănătate generală a lui Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, s-ar fi agravat, artistul confruntându-se cu mai multe probleme medicale.

„L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa, pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor.”, a declarat Cristian Arșinel pentru impact.ro.

În ce stare psihică este

Fiul său a explicat totodată că îndrăgitul actor nu mai are puterea de a glumi, așa cum obișnuia odinioară.

„Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă.”, a adăugat Cristian Arșinel.

Câteva fotografii din luna iunie a acestui an în care apărea actorul i-au îngrijorat teribil pe admiratorii săi, având în vedere că acesta părea extrem de slăbit, pierzând vizibil în greutate și deplasându-se cu ajutorul unui scaun cu rotile. Atunci, maestrul primise ordinul Crucea Bucovinei în locuinţa sa din București, alături de familiei și membrii Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Alexandru Arșinel a suferit o operație la inimă

Amintim că Alexandru Arșinel a suferit, la sfârșitul anului trecut, și o intervenție chirurgicală pe cord, atunci când i-a fost montat un stent la inimă. Ulterior, actorul și-a dorit să-și continue activitatea teatrală și să ia contact cu publicul, însă tentativa sa a fost oprită de starea de sănătate, care i s-a înrăutățit brusc, chiar în ziua respectivă.

De atunci, maestrul Arșinel nu a mai urcat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, unde a rămas, de altfel, doar colaborator, după ce nu i-a mai fost prelungit contractul, o lovitură dură pentru actor.

Vezi și Alexandru Arșinel este internat la un azil de bătrâni, într-o stare de sănătate precară. Cum a fost găsit

Citește și:

La 41 de ani, Jojo se confruntă cu probleme de sănătate, din cauză că și-a ținut prea mult copiii în brațe. Avertisment pentru toate mămicile!

Jojo și Paul Ipate, vacanță incredibilă cu fiica lor, pe „oraș plutitor”. 30 de poze spectaculoase