Într-un interviu recent, Robbie a declarat că această carieră a lui îl va ucide și îi afectează sănătatea mintală. În plus, el a dezvăluit că în timpul turneului nu a ieșit din cabina lui pentru că suferă de agorafobie cronică.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

De altfel, artistul și-a anulat o apariție la BBC1, luna aceasta, la The Graham Norton Show. „Această meserie îmi distruge sănătatea”, a spus  Robbie în weekend.

Williams se luptă și cu artrita care îi provoacă dureri de spate puternice. „Cu cât par mai încrezut și mai arogant pe scenă cu atât mă simt mai terifiat. Starea mea mentală era mai stabilă dacă nu eram faimos”, a mai spus acesta.  „Depresia circulă în familia mea.  Nu știu dacă aș fi fost atât de dezechilibrat mental dacă nu aș fi fost faimos.  Obții o lupă sub forma atenției publice și defectele tale se măresc și ele, în mod evident”,  a mai adăugat el.

Citește și: Kate Middleton a reușit să rupă o tradiție regală de 58 de ani. De ce a înfuriat-o din nou pe regină

Robbie a devenit celebru la 16 ani

Robbie a devenit celebru de la vârsta de 16 ani când s-a alăturat trupei „Take That”, în 1990. El susține că soția lui, Ayda Field, l-a salvat de la o viață în ruină. Până să o cunoască făcea abuz de alcool și droguri. Ei au împreună o fetiță, Teddy, în vârstă de cinci ani, și un fiu, Charlie(2 ani).

Potrivit The Sun, Robbie se simte foarte rău, iar medicii nu au reușit să stabilească un diagnostic precis asupra cauzelor: „Nu se simte deloc bine, iar starea se accentuează pe zi ce trece. I s-a spus că dacă nu face ceva rapid, poate muri”, a declarat o sursă pentru publicația britanică.

Citește și: