Afirmația aparține unui fost majordom al familiei regale britanice, Paul Burrel. Acesta a slujit familia regală britanică timp de mai bine de 10 ani, fiind majordomul, confidentul și prietenul prințesei Diana până la moartea sa.

Potrivit acestuia, monarhia va trece printr-un moment critic la moartea reginei Elisabeta. Paul Burrel, care cunoaște foarte bine familia regală, e de părere că regina nu va abdica niciodată, iar când ea va muri, ”la peste 100 de ani”, ”Charles va face ceea ce trebuie și va spune <>.

Și apoi, mai spune el, nu ar prefera lumea un rege și o regină care să fie mai tineri, pe frumoasa Kate și pe William? Iar adevărul, cumva, acolo e.

Harry, ”prințul inimilor”

Același Paul Burrel mai afirmă că, în timp ce William și Kate vor deveni rege și regină, întâiul născut al lui Charles fiind pregătit pentru această postură încă din copilărie, Harry va călca pe urmele răposatei sale mame, devenind ”prințul inimilor”, întocmai ca Lady Di.

Iar Harry deja a făcut mai mulți pași în această direcție, cel mai recent fiind acela că a anunțat că la nunta sa cu Meghan Markle, din 19 mai, va invita nu mai puțin de 2.640 de oameni obișnuiți, necunoscuți. O onoare la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze.

Potrivit lui Burrel, Harry chiar are ocazia să continue faptele bune începute de mama sa. Are mai puține îndatoriri decât William și e clar că e atras de astfel de activități.

Vor pune bazele unei familii imediat

Burrel, care a slujit familia regală britanică din 1987, mai crede că Harry și Meghan vor pune bazele familiei încă de anul acesta, ”cât mai curând posibil”. ”Harry ăși dorește o familie mare, vrea copii cât mai repede cu putință”.

”Și nu ar fi minunat să apară copii de rasă mixtă în familia regală? E modul prin care familia regală poate fi împinsă înainte ăn acest secol”, mai spune Burrel, în vârstă de 59 de ani, la rândul său tată a doi copii.

Ce sex va avea copilul pe care-l va naște Kate. Va fi ultimul pentru William?

În ceea ce privește copilul pe care Kate urmează să-l aducă pe lume în aprilie, cel mai probabil pe 23, Burrel e convins că acesta va fi un băiat, după cum a declarat el într-un interviu recent.

Acesta a avansat chiar două prenume pe care micul prinț le-ar putea purta: Albert (așa cum îl chema pe bunicul lui William) sau Arthur.

Potrivit fostului majordom, care le-a fost alături lui William și Harry în prima parte a vieții, William și Kate nu se vor opri la trei copii. ”Vor fi mai mulți. Vor fi patru! Ei își doresc patru și vor fi patru copii pentru William și Kate”, a mai spus Burrel.

Foto: Hepta

Citește și: