După ce Rona Hartner a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale în România și Franţa, artista a început tratamentul cu citostatice și a dezvăluit că este deloc bine. La câteva ore după ce a fost internată din nou în Franța pentru că a suferit reacții adverse de la citostatice, aceasta a revenit cu vești proaste. Starea ei de sănătate este tot mai gravă, fapt pentru care nu va fi prezentă la concertul ce urma să-l susțină la Sala Palatului așa cum își dorea. Artista a fost diagnosticată acum și cu embolie pulmonară.

„Dragilor, veștile apar încetul cu încetul. Am aflat că am o embolie pulmonară și nu o să pot să ajung la Sala Palatului pe 25 mai. Am embolie pulmonară și nu e de glumă. Rămân la spital, știu că vă gândiți la mine și vă rugați pentru mine. Deci nu pot să vin în România, în perioada asta oricât mi-aș dori de mult. Vă pup”, a declarat Rona într-un Live pe Facebook, unde își ține la curent fanii despre starea ei.


Mesajul ei vine la câteva ore după un alt mesaj în care spunea că are reacții adverse la tratamentul cu citostatice și a fost internată în spital.

 

„Iarăşi vă sun să vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Este o încercare, iarăşi… E clar… chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine. Am multe evenimente, dar să văd cum o scot la capăt. Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare. O să încerc să mă odihnesc, dar nu este uşor să faci chimioterapia. E mai obositor decât ce am crezut eu la început, dar trebuie făcută. Domnul doctor mi-a spus că trebuie să fiu o luptătoare şi un soldat. Încerc, dar e cam greu“, a spus Rona Hartner.

 

Actrița Rona Hartner, care a fost operată în luna februarie a acestui an, după ce medicii i-au descoperit o tumoare. Artista suferă de cancer de colon, însă rămâne optimistă că toată această perioadă dificilă va trece curând.

 

Citește și: