Maria Ciobanu are mari probleme de sănătate.  Artista, supranumită „ciocârlia muzicii populare românești”, a fost dusă de urgență la un spital din America. Surse apropiate artistei au declarat, pentru știrilekanald.ro, că în ultimul an starea ei de sănătate  s-a înrăutățit considerabil.

 

„Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea să de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimită în America, la fiica sa, și la doctorul de la Los Angeles, care o tratează de un an și jumătate.

În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu ii permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vara, atunci când și-a pierdut temporar memoria”, au precizat surse apropiate, potrivit stirilekanald.ro.

Aceasta trebuie să evite, pe când posibil, repetarea accidentului vascular din vară, când și-a pierdut temporar memoria. Familia a decis sa o trateze in Los Angeles, America, unde locuieste fiica Mariei Ciobanu.

Citește și: