Actorul a început să aibă probleme de sănătate în urmă cu cinci ani, când a suferit un infarct, însă maestrul susține că nu există leac pentru boala lui.

„Nu mă simt bine, am revenit la spital, sunt din nou pe perfuzii. Mușchiul inimii funcționează doar 30%, nu există tratament pentru boala mea. Nici defibrilatorul nu mă ajută prea mult. Îmi scade foarte mult tensiunea și leșin. Am căzut pe stradă, luna trecută, este foarte periculos. În urmă cu cinci ani am suferit un infarct, am fost salvat în ultima clipă”, a declarat Jean Paler pentru click.ro.

„Sora mea, dar și copiii mei vin în fiecare seară la spital, mă ajută cu tot ce îmi trebuie. Le mulțumesc medicilor că fac tot ce pot ca eu să mă simt mai bine. Emoțiile mi-au făcut inima praf, eu înainte să urc pe scenă am mai emoții, așa cum avea și bietul Jean Constantin”, a mai spus el.

Jean Paler spune că suferă și foarte tare pentru faptul că nu mai poate urca pe scenă.   ”N-am mai jucat de nouă luni, nu m-a mai chemat nimeni. Vine vara și tare mi-ar plăcea să mai distrez turiștii pe Litoral, așa cum am făcut preț de 40 de ani. Când merg la mare îmi place să mă trezesc dimineața, să văd răsăritul. Mă întrebă recepționerele de ce-s așa de matinal, dar le zic că mă grăbesc să număr pescărușii, căci îi am pe inventar”, a mai adăugat artistul, plin de nostalgie.

 

Actorul a recunoscut în luna martie că are probleme mari de sănătate, când i-a fost montat un defibrilator.  În 2012, actorul a suferit un infarct, iar de atunci a urmat un tratament medicamentos. În urmă cu trei zile, problemele au apărut din nou, artistul fiind diagnosticat cu fibrilație continuă. În afara problemelor cu inima, Jean Paler, care de câțiva ani s-a retras la Sinaia, suferă și de diabet.

Actorul se confruntă și cu probleme financiare. El are o pensie de doar 840 de lei și face eforturi pentru a reuși să trăiască de la o lună la alta și să-și plătească și medicamentele.

 

Citește și: