Artistul, în vârstă de 69 de ani, a postat un mesaj pe Twitter, în care își cere iertare faniilor pentru faptul că i-a dezamăgit.  Totodată, el a precizat că se va recupera complet, după ce va începe tratamentul și se va odihni suficient.

Vești proaste pentru fanii Aerosmith! Steven Tyler a ajuns pe patul de spital. Artistul are mari probleme de sănătateSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Vă mai amintiți de superba Adnana din „Toate pânzele sus”? Cum arată îndrăgită actriță Julieta Szonyi la 41 de ani de la apariția în celebrul serial

Membrii trupei Aerosmith au fost nevoiți să anuleze patru concerte

„Tuturor fanilor din America de Sud – Brazilia, Argentina, Chile și Mexic (…) Nu voi fi în stare să susțin ultimele patru concerte ale acestui turneu. M-am întors de urgență în Statele Unite, la recomandarea expresă a medicului. Nu sufăr de o afecțiune care îmi pune viața în pericol, dar trebuie să mă ocup acum de sănătatea mea, să primesc îngrijiri medicale și să mă odihnesc pentru a reuși ca pe viitor să pot să susțin concertele. Promit că voi reveni repede. …Din păcate, sănătatea nu poate aștepta și e ceva ce nu pot programa…Așa cum se spune: Noi oamenii ne facem planuri, și Dumnezeu râde…”, a scris acesta. Mai mult, reprezentanții lui au declarat, de asemenea, că se așteaptă ca Steven să se recupereze complet cu un tratament corespunzător și odihnă, însă nu au dezvăluit de ce boală suferă artistul.

Conform acestui comunicat,  formația a trebuit să-și anuleze concertele din Curitiba (Brazilia, 27 septembrie); Santiago (30 septembrie), Rosario (Argentina, 3 octombrie) și Monterrey (Mexic, 7 octombrie). „Din păcate, din cauza unor probleme medicale neașteptate, solistul Steven Tyler a trebuit să solicite ajutor medical și a fost informat despre incapacitatea sa de a călători și de a performa”, precizează comunicatul formației.

Vara trecută, chitaristul Aerosmith, Joe Perry, s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert în New York, cu „Hollywood Vampires”, din care face parte și Johnny Depp.

Citește și: