După săptămâni întregi de tratament, micuțul Leon a reușit să se ridice pentru prima dată singur în fund. Vestea a fost dată chiar de Kamara, care și-a filmat fiul. Artistul, emoționant de reușita fiului său, pare că plânge pe fundal.

După tratamente intense, Leon, care fusese diagnosticat cu tripareză spastică,  a reușit să se ridice din pat și să își miște corpul, pentru prima oară de când a venit pe lume. El nu putea să meargă până acum nici de-a bușilea.

Leon s-a născut cu probleme, pe 25 mai 2014, înainte de termen cu patru săptămâni, fiind diagnosticat cu o paralizie cerebrală ce nu l-a lăsat să se dezvolte normal. Kamara și fosta lui soție, Oana, suferă cumplit pentru drama prin care trece fiul lor, Leon. Nimeni nu și-ar dori să fie în pielea lor. Micuțul, în vârstă de doar 5 ani, cântărește doar 10 kilograme și își folosește doar un braț și nu a mers niciodată.

Acesta urmează un tratament în Turcia, unde va trece prin mai multe intervenții chirurgicale pentru transplant de celule stem.  A fost supus deja celei de-a treia intervenții chirugicale, dar acum trece prin adevăratul chin, fiind nevoită timp de șase luni injecții în mușchi și va face kinetoterapie și fizioterapie, după cum declară chiar tatăl lui.

 

Citește și: