„Analize și rezultate. Un marker tumoral a ieșit bine, altul…e crescut. Asta înseamnă că voi fi din nou monitorizată de medici și trebuie să fac încă un test. Însă, cu toate acestea, rămân pozitivă și mă bucur de viața mea. CU siguranță ajută să vezi totul în perspectivă și să-ți amintești ce ai învățat în lupta cu cancerul, Câteodată, mai am nevoie de o împrospătare a memoriei. Așa cum am mai zis și înainte, cancerul îți poate schimba viața, într-un mod în care nimeni nu-și poate imagina ”, a scris Brenda pe contul ei de Instagram, prcizând că faptul că markerul a ieșit crescut poate însemna foarte multe lucruri, nu neapărat că i-a recidivat cancerul.

Cancerul a intrat în remisie în aprilie, anul trecut

Shannen Doherty (45 de ani), actriţa care a interpretat-o pe Brenda în popularul serial „Beverly Hills 90210”, s-a luptat timp de doi ani cu o formă severă de cancer la sân. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic. Boala a intrat în remisiune din 28 aprilie 2017, iar actrița a trecut prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor.

De când a primit minunata veste, Shannen s-a schimbat total. A învățat să se bucure mai mult de viață,  are o atitudine pozitivă și un tonus de invidiat.  „Negativismul nu mai are loc în viața mea. Fiecare moment pe care îl avem de trăit este un dar”,  a declarat actrița. anunțat fix în urmă cu un an că a reușit să învingă cancerul după o luptă de doi ani. Chiar dacă rezultatele analizelor sunt îngrijorătoare, Brenda nu-și pierde optimisumul și e convinsă că totul va fi bine.

Citește și: