Andra a anunțat că va susține concertul “Aievea” atât pe 23 și 24 februarie, cât și pe 25 februarie. Mai mult, echipa artistei a anunțat că s-au pus deja în vânzare și  biletele pentru duminica, 25 februarie, potrivit Pro TV.

“Mă bucur mult că reușim să realizam împreună trei zile magice, ca și anul trecut. Mă emoționez când știu că mii de oameni vor fi alături de mine la Sala Palatului, surprinși de invitații mei, de momentele inedite pregătite.“, a declarat artista pentru fanii ei. Biletele la „AIEVEA” se gasesc de vanzare la casieria Salii Palatului si online la eventim.ro. Prețul lor pornește de la 69 lei și ajunge, la categoria VIP, la 249 lei.

Citește și: Pedofilul din Capitală a fost prins: A agresat doi copii în lift

Și anul trecut a susținut trei concerte, în zile consecutive

În 2017, artista a reusit să umple Sala Palatului de 3 ori, în zile consecutive, toate ținute cu casa închisă. Pe 24, 25 si 26 februarie, Andra a invitat fanii la “Iubirea schimba tot”, un spectacol cu o producție fara precedent. Ea a cantat live, acompaniată de un band extins compus din suflatori, clăpari, chitariști, artiști care au evoluat la viori, harpa, bongo, precum și de patru soliști backing vocals.

La invitația Andrei, și-au facut aparitia o serie de artiști surpriză care au cantat live, atât cele mai cunoscute piese ale acesteia, cât și alte hituri.  Printre artiști s-au numărat Cabron, Dorian, Shift, What’sUp, Pepe, Monica Anghel și Smiley. De asemenea, familia i-a fost alături in sala. Ea a cântat în duet cu tatăl ei, dar și cu fratele și cumnata.

Andra are o cariera muzicala de 17 ani și a lansat până acum 13 albume. Ea face parte și din doua dintre cele mai iubite și mai urmărite emisiuni TV, precum „Românii au talent” și „Vocea României Junior”.

Citește și: