Frumoasa vedetă a dzvăluit într-un interviu pentru Pro TV că este destul de relaxată în așteptarea marelui moment. Ba mai mult, a mărturisit că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, au ales deja numele copilului, dar nu vor deocamdată să-l facă public.

„Sunt destul de relaxată, mai ales că deja știu, în principiu, cum vor decurg lucrurile. Sigur că ce mă așteaptă e plin de neprevăzut și de durere, dar e o experiență pe care vreau să o îmbrățișez și să o cuprind în toată măreția ei. Sper din suflet să se nască cu bine băiețelul nostru. E tot ce îmi doresc”, a declarat Adela pentru Pro TV.

Alexandru este nerăbdător să-și cunoască frățiorul

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” susține că cel mai nerăbdător de venirea băiețelului este fiul lor, Alexandru.  „El așa spune acum, dar sunt singură că treburile se vor complica puțin când se va lămuri că “flățiorul” vine și nu mai pleacă”, a spus vedeta.
Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că a fost norocoasă și ambele sarcini au fost ușoare și nu au existat probleme nici cu bebelușii și nici cu ea.

Înrebată când va reveni pe sticlă, Adela a răspuns: „Nu știu ce să spun. Nu am de gând să lipsesc mult, asta și pentru că emisiunea nu îmi răpește mult timp. Aș lipsi de lângă copil doar patru ore pe zi. Mai exact cât un somn de-al lui. Dar vom vedea exact cum vor decurge lucrurile”.

Citește și: