Unul dintre cei mai buni prietnei de-ai  lui Harry, Jules Roberts,  s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Roșcovanul este devastat de această veste. Jules l-a ajutat pe ducele de Sussex, în urmă cu șase ani, să se antreneze pentru o expediție caritabilă la Polul Sud, în 2013.

Jules a fost găsit mort în casă și se pare că acesta s-ar fi sinucis. Prinţul Harry s-a arătat „foarte întristat” şi „şocat”

 

„Harry a fost foarte întristat, iar moartea prietenului său a fost pentru el un adevărat şoc”, a precizat o sursă anonimă, citată de The Mirror.

„A venit ca un şoc. Harry şi Jules  s-au înţeles foarte bine dinprimul moment înc are s-au cunoscut. Jules l-a ajutat pe Harry și l-a învățat cums ă facă față  vântului polar. Harry a stat şi 24 de ore într-un frigider industrial pentru a se pregăti”, a adăugat aceeași sursă.

n ziua înmormântării, Prinţul Harry a trimis o scrisoare şi flori către soţia şi fiica prietenului său.

Prinţul Harry se împrietenise cu bărbatul în 2013, atunci când l-a pregătit pentru un drum la Polul Sud, făcut în scopuri caritabile şi la care au luat parte mai mulţi foşti militari, unii dintre ei cu picioarele amputate, alţii orbi, arşi sau suferind de tulburare de stres post-traumatic.

Citește și: