Celebra Brenda din Beverly Hills s dezvăluit marți  în emisiunea Good Morning America  că a recidivat cancerul. Ea a aflat cruntul diagnostic anul trcut când filma pentru noua serie BH90210.

Din păcate, actrița are o formă foarte agresivă și deja se află în stadiul IV. „Nu știu câte zile sau săptămâni mai am. Cancerul meu a revenit și e în stadiul patru, d-asta sunt aici. E foarte greu de tolerat în foarte multe privințe. Sunt împietrită și foarte speriată”, a mărturisit actrița.

Cum arată și ce face Shannen Doherty, Brenda din  ”Beverly Hills 90210”, la două luni după ce s-a vindecat de cancer. Ce frumoasă e!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Shannen a dezvăluit că cel mai greu a fost săle dea trista veste soțuluiei, producătorul de film Kurt Iswarienko, și mamei sale, Rosa.

„Mama mea este o ființă extraordinar de puternică și curajoasă. Așa este și soțul meu, dar îmi fac griji pentru el”, a adăugat Doherty.

Doherty a mărturisit că a decis să vorbească despre boala ei pentru că duce un război civil împotriva unei companii de asigurări pe care a dat-o în judecată pentru că nu i-a plătit despăgubirile după ce casa ei din California a ars în incendiile de vegetație din 2018.

Actrița susține că  a primit cruntul diagnostic chiar anul trecut când partenerul ei din filmul Beverly Hills 90210, Luke Perry, a murit subit, în urma unui infarct.

„De nu am fost eu? A fost atât de ciudat pentru mine să fiu diagnosticată și apoi cineva care era așa sănătos să plece primul. A fost un adevărat șoc pentru mine și am simțit că trebuie să apar în acel show pentru a-l onora. Nu am făcut încă sufficient, în opinia mea”, a mai spus actrița.

Doherty vrea să demonstreze că persoanele diagnosticate cu cancer în stadiul IV tot mai au de ce să trăiască.

„Viața noastră nu se termină când primim acest diagnostic. Încă mai avem ce să facem”, a adăugat Doherty.

Singurul coleg de  pe platoul de filmare de la Beverly Hills 90210,  care știa că boala a recidivat a fost Brian Austin Green. Acesta a ajutat-o să facă față filmărilor după ce a fost șocată de vestea morții lui Luke Perry.

„Aveam momente de anxietate mare și credeam că nu o să pot face asta (n.r.-să termine filmările ). Brian a fost singurul din grupul ăla de oameni căruia i-am spus destul de repede. Așa că mă suna mereu și îmi spunea: infiderent ce se întâmplă, sunt aici lângă tine”, a mai povestit îndrăgita actriță.

Citește și: