Idila dintre Theo Rose și Anghel Damian pare să fi trecut la un alt nivel la doar câteva luni după ce s-au cunoscut. Artista ar fi deja însărcinată cu copilul lui Anghel Damian, cel puțin așa scrie CanCan. Informația că Theo Rose urmează să aibă un copil cu Anghel Damian a fost confirmată de surse din anturajul celor doi, citate de sursa menționată.

Ba chiar unele personalități publice au felicitat-o deja!

Theo Rose ar trebui să nască în luna iunie 2023. Apropiații artistei ar fi declarat că aceasta este îndrăgostită până peste cap de Anghel Damian și artista le-ar fi dezvăluit că nu a mai simțit niciodată atât de intens pentru nimeni.

Sursele au dezvăluit că artista deja se confruntă cu primele simptome ale sarcinii: stări de rău, grețuri și vărsături, și că din acest motiv, și-a anulat, în ultimul moment, concertul pe care trebuia să-l susțină la Bruxelles, Belgia, pe 12 noiembrie.

ar-fi-in-primul-trimestru-de-sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Până în acest moment, nici cântăreața. nici iubitul ei nu au comentat pe avceastă temă.

Theo Rose și Anghel Damian se aflau în relații stabile când s-au cunoscut

Theo Rose a surprins pe toată lumea când, în vara acestui an, s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, după o relație de cinci ani, iar la scurt timp a fost surprinsă în brațele lui Anghel Damian. Regizorul tocmai pusese punct poveștii de dragoste pe care o trăise mai bine de 9 ani cu actrița și regizoarea Lia Bugnar.

Theo Rose și Anghel Damian s-ar fi îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului Clanul, în care cântăreața are un rol central.

Horia Brenciu:  „Cât mă bucur că vei deveni mămică!”

Imediat ce a aflat vestea, Horia Brenciu a transmis un mesaj emoționant pentru Theo Rose.

Artistul a felicitat-o pe Theo Rose pentru faptul că va deveni mămică pentru prima dată. De asemenea, cântărețul a precizat faptul că se gândește deja la un nume pentru bebeluș.

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitari ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa? ”, a scris Hora Brenciu în mediul online.

Theo Rose a ales numele copilului

Theo Rose a declarat în mai multe rânduri că-și dorește să fie mămică. Nu demult, înainte ca informația conform căreia ar fi gravidă să fie lansată pe piață, cântăreața se referea la acest subiect.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram, care a avut loc în luna aprilie, Theo Rose a discutat cu fanii săi despre un viitor copil și ce nume și-ar dori ca acesta să poarte.

La acel moment, Theo Rose  forma un cuplu cu Alex Leonte, însă își dorea un copil în viitorul apropiat. Aceasta anunța atunci că avea și o listă de nume pentru primul său copil. Artista are variante atât pentru nume de băiat, dar și de fată. 

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”,spunea Theo Rose pe Instagram.

Vezi și VIDEO emoționant!  Iubirea lor a trecut la alt nivel, după ce Anghel Damian a făcut gestul la care nimeni nu se aștepta. Theo Rose a rămas blocată!

Citește și:

Laura Cosoi și mama sa, la Mormântul Sfânt de la Ierusalim. Cum arată femeia care a biruit cancerul

Jorge, mesaj emoționat pentru fiica sa! Karina a împlinit 14 ani și îi seamănă leit!