„Prietenia lor a trecut acum la alt nivel”, a declarat o sursă pentru revista menționată.

„Antonio și Sharon sunt prieteni foarte buni de foarte mulți ani. Tot timpul au flirtat, dar acum sunt mai apropiați ca niciodată. Sunt foarte fericiți în acest moment, dar vor să păstreze totul secret, din respect pentru Melania. Însă, nimeni nu poate nega că între ei există o scânteie”, a mai adăugat sursa.

Antonio Banderas si Sharon StoneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Şoc în televiziune! O cunoscută prezentatoare TV a fost violată. Dezvăluiri cutremurătoare ale celebrei brunete

Sharon Stone și Antonio Banderas sunt surprinși tot mai des împreună

Antonio Banderas a divorțat, în 2015,  de celebra actriță Melanie Griffith, după 18 ani de mariaj, iar Sharon (60 de ani) s-a despărțit, anul trecut, de Martin Mica, iubitul ei, în vârstă de 28 de ani.

Sharon Stone a negat informația, precizând că nu ar putea să-i facă așa ceva Melaniei, care îi este bună prietenă și i-a fost alături mereu, în timp ce Antonio Banderas s-a abținut și nu a vrut să comenteze. Cu toate acestea, cei doi au fost surprinși tot mai des împreună, extrem de apropiați, în ipostaze tandre. La Festivalul de Cannes de anul acesta, cei doi actori au fost stat lipiți unul de celălalt și păreau că se simt minunat împreună, iar acest lucru a ridicat suspiciuni.
Sharon Stone a fost căsătorită de două ori: cu producătorul Michael Greenburg, de care a divorțat în 1990 și cu Phil Bronstein, de care s-a despărțit în 2004. De-a lungul timpului, s-au iubit cu mai mulți bărbați mult mai tineri decât ea, însă n-a reușit să-și găsească dragostea adevărată.

Citește și: