Actriţa de 39 de ani a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit, reizorul Thomas Kail, câştigătorul premiului Tony, iar cei doi se pregătesc chiar săd evină părinți. Michelle și Thomas au lucrat împreună la Fosse/Verdon, dar nu se ştie încă de cât timp formează un cuplu. Se pare că fiica de 14 ani a lui Michelle și a regretatului Heath Ledger a fost și  cea care a jucat rolul de Cupidon între cei doi și este foarte încântată că va avea un frățior sau o surioară.

La opt luni după divorț, actrița Michelle Williams a anunțat că s-a logodit și e însărcinatăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Kail a regizat drama Fosse/Verdon, pentru care Michelle a câștigat un premiu Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Williams a recunoscut după moartea lui Heath Ledger, în 2008, că speră să-și găsească din nou dragostea.

„Nu am renunțat niciodată la dragoste. Mereu îi spun Matildei: tatăl tău m-a iubit înainte ca oricine altcineva să vadă că sunt talentată, drăguță sau că aveam haine drăguțe”, a declarat actrița într-un interviu pentru Vanity Fair, anul trecut.

„Nu vă căsătoriți cu cineva care vă face să vă simțiți ca într-o închisoare sau care vă rănește. Dacă nu simțiți dragoste, atunci nu e iubire”, mai spunea actriță.

Michelle nu a dezvăluit când va deveni din nou mamă sau când va avea loc marele eveniment.