Jurnaliștii de la ziarul El Colombiano sunt cei care au dezvăluit criza din mariajul celor doi. Deși este o diferență de 10 ani între ei, cei doi păreau un cuplu solid și au împreună doi copii, Milan ( 4 ani) și Sasha ( 2 ani).   Aceștia susțin că Shakira și Pique își vor anunța în curând despărțirea, având în vedere că ei nu au mai apărut împreună în public de ceva timp. În plus, celebra cântăreață din Columbia nu a mai venit deloc la stadion, în condițiile în care artista venea mereu cu copiii la meciurile iubitului ei soț. Zvonul este alimentat de gestul făcut de Pique, după golul de 4-0 din meciul cu Espanyol.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Cum arată acum Victor și Nikki Newman din „Tânăr și neliniștit”

Shakira și Pique nu mai stau împreună

De fiecare dată când fundașul înscriea un gol, îl sărbătorea prin traversarea brațelor la nivelul pieptului și formând litera V cu două degete cu fiecare mână. Gestul, așa cum a explicat el, îi amintește de ziua de naștere lui de naștere și a Shakirei, fiind născuți în aceeași zi: 2 februarie.

 

Nu se știe la cine au rămas cei doi copilași ai lor

Însă, în meciul dintre Barcelona și Espanyol, de pe 9 septembrie, Piqué și-a sărbătorit intrarea diferită: cu una din mâinile sale formând tradiționalul V, dar cu celălalt făcând un semn diferit, și-a ridicat doar un deget în semn de  „pistol”. Mai mult, cei doi nu au mai publicat imagini cu ei împreună nici pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, ei nu au făcut nici un comentariu legat de aceaste zvonuri, iar Shakira își vede liniștită de treabă, fiind implicată în promovarea celui mai nou album, El Dorado, al cărui prim videoclip a fost publicat zilele trecute.

Surse  apropiate cuplului au declarat pentur presa spaniolă că cei doi nici nu mai stau împreună. Shakira s-a mutat deja de-acasă, dar nu se ştie cu care dintre părinţi au rămas cei doi băieţei. Fanii sunt în stare în șoc, având în vedere că Shakira și Pique păreau că se iubesc la nebunie și formau un cuplu perfect.

Citește și: