Robert De Niro, în vârstă de 75 de ani, şi Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, s-au separat de mai mult timp, potrivit TMZ.com. Cei doi sunt căsătoriți din 1997 şi au împreună doi copii,  un fiu în vârstă de 20 de ani şi o fiică în vârstă de 6 ani.

Citește și: Palidă și slăbită! Primele imagini cu Andreea Marin după intervenția chirurgicală suferită. Cum se simte vedeta și ce a spus la ieșirea din spital

Robert de Niro și Grace Hightower au împreună doi copii

Premiat cu Oscar pentru „The Godfather: Part II” (1974) şi „Raging Bull” (1980), De Niro și  Hightower, cunoscută pentru serialul „NYPD Blue” şi rolurile din lungmetrajele „Precious” şi „The Paperboy”, s-au mai despărţit înainte. De Niro a depuse actele pentru divorţ în 1999. Însă, s-au împăcat și cinci ani mai târziu, el şi Hightower şi-au reînnoit jurămintele.

Acesta este al doilea mariaj al actorului în vârstă de 75 de ani. El a mai fost căsătorit 12 ani cu Diahnne Abbott, cu care are doi copii. De Niro mai are doi copii şi cu Toukie Smith.

Pentru Hightower, în vârstă de 63 de ani, căsătoria cu De Niro este prima.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din „Naşul: Partea II” (1975) şi „Taurul furios/ Raging Bull” (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, mai ales în regia lui Martin Scorsese, în filme precum „Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), „Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), „Promontoriul groazei/ Cape Fear” (1991) şi „Casino” (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

Citește și: