Florin Călinescu, emblema Pro TV, cea mai cunoscuta vedetă a postului din Pache Protopopescu, a făcut anunțul neașteptat, fără să ofere însă prea multe detalii. Călinescu „a aruncat bomba”, după care a explicat că va reveni cu detalii suplimentare.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la . Detalii, mai încolo”, a fost mesajul actorului, publicat în mediul online.

Prin urmare, de acum înainte, acesta nu va mai putea fi văzut la pupitrul show-ului de talente. Postul de televiziune și-a obișnuit deja audiența cu schimbări majore, plecarea din juriu a lui Mihai Petre sau a Mihaelei Rădulescu fiind doar câteva exemple în acest sens.

Reacția PRO TV

Postul de televiziune a oferit o reacție oficială, pentru click.ro. ”Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook.

Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis reprezentanții PRO TV.

Florin Călinescu, din 2015, în juriu la “Românii au talent”

În octombrie 2015, PRO TV anunța o mutare-bombă în cadrul show-ului “Românii au talent”. Florin Călinescu îi lua locul, la masa juriului, lui Constantin Cotimanis. „Am dat concurs și, dintre mai mulți concurenți, m-am mirat și eu că am avut această ocazie.

Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oamenii cărora mă adresam. Mă întrebau pe stradă ce fac și când revin.

Românii au mai mult talent decât alte popoare. Nu am putut să refuz invitația „, mărturisea Florin Călinescu, la vremea respective.

Numele lui Florin Călinescu este legat de show-uri uriașe, precum „Ora șapte, bună dimineața” (1996), „Chestiunea zilei’ (1996-2000), „Procesul etapei” (2003).

Și Constantin Cotimanis și-a dat demisia de la PRO TV

Și actorul Constantin Bebe Cotimanis a plecat anul trecut de la Pro TV, unde era şi voice over, şi a ajuns la Prima TV. El a invocat micșorarea onoraiului.

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Bebe Cotimanis a dezvăluit care au fost motivele care au stat la decizia sa de a înceta colaborarea cu PRO TV. „Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”, a spus actorul atunci.

Tot în urmă cu câţiva ani a plecat după un sezon din juriu de la Românii au Talent. „Am stat acolo un sezon pentru că nu puteam să fiu foarte rău. Eu sunt eu, aşa cum sunt. Nu puteam să fiu foarte rău şi despărţirea de „Românii au talent” s-a făcut cu bună înţelegere de ambele părţi”, a mai povestit Bebe Cotimanis.

Din 1 decembrie 2013, Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al ProTV S.A, operațiune deținută în România de Central European Media Enterprises.

Vezi și Ramona Păuleanu, însărcinată în 7 luni, cu gemeni, a părăsit Știrile Pro Tv: „Mi-au dat ăia mici tot felul de emoții”

Citește și:

Cristina Cioran a născut prematur. Primele declarații despre starea bebelușei: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea…”

Oreste, dezvăluiri fără perdea: „Plăteam fetele cu bomboane cubaneze ca să le vedem goale”