Asistenta personală a lui Meghan  a părăsit-o pe ducesa exact când soția lui Harry avea cea mai mare nevoie de ea. Melissa și-a dat demisia, la doar șase luni de la nunta regală, iar vestea a venit ca un șoc pentru Casa Regală din Marea Britanie, stârnind mare vâlvă la palat.

”Este cu adevărat un șoc.  De ce ai renunța un loc de muncă atât de prestigios?”, s-a întrebat o sursă din cadrul familiei regale pentru Daily Express.

”Melissa este o persoană foarte talentată. A jucat un rol major în succesul nunții regale, iar toată lumea de la palat îi va simți lipsa”, a mai declarat sursa.

Citește și: Adelina Pestrițu a schimbat trei ținute la botezul micuței Zenaida Maria. Cum arată rochia cu care a atras privirile tuturor și de ce e atât de specială

Prințul Harry ar fi de vină pentru plecarea asistentei

Palatul Kensington  a refuzat să comenteze detaliile, dar  se pare că Mellisa nu a vrut să spună ce a făcut-o să ia o asemenea decizie. Potrivit tabloidelor britanice, Meghan este foarte afectată de plecarea asistentei și suferă foarte tare.

Cu toate acestea, un expert regal, Robert Jobson, care a lansat recent o carte despre prințul Charles, intitulată „Charles at Seventy ”,  susține că de vină pentru plecarea Mellisei ar fi chiar prințul Harry. Tânăra ar fi plecat din cauza temperamentului ducelui de Sussex care a devenit cunoscut pentru faptul că țipă la angajații palatului, deși nimeni nu ar fi crezut așa ceva despre el.  „El ridică adesea vocea la angajați. harry spune: Tot ce își dorește Meghan, să i se dea”, a spus o fostă angajată a lui Meghan, Gina Nelthorpe-Cowne.

 

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Palatul Kensington a făcut anunțul la începutul  lunii octombrie, precizând că Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul lor copil în primăvară.

Citește și: