Turneul, care va începe în 8 septembrie, îl va purta întâi în SUA, după care în Europa, din aprilie 2019, Asia, din noiembrie 2019, apoi Australia, la sfîrșitul lui 2019 și începutul lui 2020, America de Sud, în martie 2020, după care iar Europa, către sfârșitul lui 2020. Punctul terminus al turneului va fi îm America de Nord, în 2021.

”După ce se termină turneul, abia aștept să închid acest capitol al vieții mele, spunând rămas bun vieții pe drumuri. Trebuie să dedic mai mult timp creșterii copiilor”, a spus Elton John, care are în spate 50 de ani de carieră.

Elton John, care în martie va împlini 71 de ani, le-a dat însă asigurări fanilor că, chiar dacă va renunța la turnee, va continua să compună. ”După ce se va termina acest turneu, îmi voi lua liber câțiva ani și să vedem ce se va întâmpla. Dar din punct de vedere creativ, voi scrie mult și cine știe ce se va întâmpla. Asta e magia vieții – să lași lucrurile să se întâmple. Voi crea, să sperăm, până în ziua în care voi muri”, a mai declarat Elton John.

Elton John este căsătorit cu partenerul său de mulți ani, David Furnish (54 de ani), iar împreună au doi copii, născuți de mame surogat. Zachary s-a născut în 2010, iar Elijah în ianuarie 2013.

Anul trecut, în timpul turneului din America de Sud, artistul a fost internat de urgență la terapie intensivă, fiind diagnosticat cu o infecţie bacteriană deosebit de gravă, cu care s-a luptat destul de mult. Ulterior a declarat că aceasta ar fi putut să-i curme foarte ușor viața. Norocul său a fost că medicii au depistat-o la timp.

Cântărețul a trecut printr-un moment de cumpănă și în 2013, când boala l-a determinat să-și reconsidere atitudinea față de familie și să-i acorde mai mult timp.

Foto: NorthFoto

Vezi și Mama lui Elton John a murit. Artistul a apucat sa se împace cu ea, dupa 9 ani de tacere

Citește și: