Potrivit presei spaniole, un reprezentant al laboratorului din Miami, unde s-a făcut testul de paternitate a dezvăluit că acesta a ieșit pozitiv 99,99%,și acest bărbat de 40 de ani este într-adevăr fiul celebrului cântăreț.

Surse din cadrul firmei de avocatură Osuna din Sevilia, care s-a ocupat de caz au confirmat, de asemenea, că este vorba despre un bărbat care timp de mai mulţi ani a încercat să obţină această recunoaştere, însă a eșuat de fiecare dată  din cauza deficienţelor procedurale. Bărbatul, pe nume Javier Sanchez Santos a declarat că rezultatul testului ADN va fi folosit în instanță la următoarea înfățișare și că se chinuie de 30 de ani în justiție să fie recunoscut ca fiul artistului Julio Iglesias.

Citește și: Pentru ea timpul se pare că stă în loc.  Claudia Schiffer, apariție de excepție la un eveniment. La aproape 50 de ani, arată ca la 20| Galerie foto

Julio Iglesias mai are opt copii

Mama lui, o dansatoare portugheză, a rămas însărcinată după o scurtă relație cu celebrul artist, și  a decis să ducă la capăt procedura cuprinsă în articolul 39 al Constituţiei Spaniei, care apără dreptul tuturor persoanelor de investigare a paternităţii.

Julio Iglesias s-a născut pe 23 septembrie 1943 și și-a început cariera muzicală în 1968, alsnând până acum 60 de albume ce au fost vândute în peste 300 de milioane de copii în toată lumea. El a primit premiul Grammy în 1988 și a colaborat cu Diana Ross, WIllie Nelson, Frank Sinatra sau Luciano Pavarotti. Artistul are din prima căsnicie cu Isabel Preysler trei copii: Chabeli Iglesias (46 de ani), Julio Iglesias Jr. ((44 de ani) și Enrique Iglesias (42 de ani).

Din al doilea mariaj cu  Miranda Rijnsburger, Iglesias a mai devenit tatăl a cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (20 de ani), Rodrigo Iglesias (18 ani), gemenii Cristina și  Victoria Iglesias (16 ani) și  Guillermo Iglesias (10 ani).

Citește și: