După ce au reușit să treacă peste o perioadă tensionată din mariajul lor, Julia și soțul ei s-au reîndrăgostit unul de celălalt și par mai fericiți ca oricând. Mai mult, ei au surprins pe toată lumea cu vestea lor. Potrivit revistelor „In Touch” și „New Idea”, cei doi vor fi din nou părinți. Julia Roberts va deveni iar mamă la 51 de ani, fiind însărcinată cu al patrulea copil.

Julia și  Danny mai au împreună trei copii, gemenii Hazel și Phinnaeus, în vârstă de 13 ani, și Henry (11 ani).

Citește și: Are 92 de ani, dar nu arată. Iată ce dietă are regina Elisabeta a II-a. S-a aflat ce mănâncă în fiecare zi

Julia Roberts mai are trei copii

„Julia și Danny sunt foarte fericiți. Am auzit că ar avea un băiețel, iar Julia adoră vestea, pentru că e mai ușor să crești băieți. Sunt fericiți că locuiesc iar sub același acoperiș, iar Danny adoră să fie tată”, a declarat un prieten al cuplului pentru publicația americană.

Vestea i-a bucurat la culme și pe cei trei copii ai cuplului, care abia așteaptă să aibă un nou frățior. „Sunt la vârsta la care nu mai sunt geloși pe un bebeluș. Abia așteaptă să aibă grijă de el”, a mai spus acesta.

Julia Roberts și soțul ei nu au confirmat deocamdată știrea. Frumoasa actriță va împlini 51 de ani, la sfârșitul lunii, pe 28 octombrie.

Citește și: