Tânăra, care s-a arătat extrem de entuziasmată de întâlnirea cu prințul William și soția sa, scriind despre ea și pe rețelele de socializare, a murit însă.

Într-o postare pe contul său de Instagram se arată că Eva, diagnosticată cu cancer la gât când avea 15 ani, a pierdut lupta cu boala. ”Eva ne-a părăsit ieri dimineață. Totul s-a întâmplat foarte repede și fără suferință”, se arată în postare.

Eva înființase o fundație pentru a combate violența sexuală și pentru sprijinirea victimelor acesteia, reușind să strângă 65.000 de dolari. Cu ducii de Sessex se întâlnise când aceștia s-au aflat în vizită în Auckland, Noua Zeelandă. Cei trei au vorbind despre fundația ei, iar Eva își amintea cu euforie despre această întâlnire de acum trei săptămâni.

”Am avut cea mai frumoasă dimineață! Mă simt atât de onorată și recunoscătoare să fiu invitată la Guvern pentru a-i întâlni pe Meghan și Harry în această dimuineață! Sunt atât de buni, niște oameni normali, cu picioarele pe pământ, care chiar sunt interesați de ce face fundația”, scria atunci Eva pe rețelele de socializare.

”A fost unul dintre cele mai memorabile și minunate momente din viața mea!”, mai spunea tânăra, fără a avea habar că în trei săptămâni va pleca dintre cei vii.

Meghan și Harry, amândoi intersați de actele de caritate, au însă ceva de la Eva. Aceasta le-a dăruit o carte în care apar poveștile a 200 de femei, menite să inspire oameni din toată lumea. Eva este una dintre cele 200 de femei.

Vezi și Veste șoc în familia regală britanică.  Meghan Markle, însărcinată în cinci luni, trece prin clipe dificile. A fost părăsită de asistenta ei

Citește și: