Alina Pușcaș tocmai a primit rezultatele la noile analize și a aflat că s-a vindecat de Covid-19. Cel de-al doilea test pentru coronavirus  i-a ieșit tot negativ, ceea ce înseamnă că vedeta Antena 1 s-a vindecat de coronavirus și  în curând o  să fie externată, urmând ca azi să plece  în sfârșit acasă, la familia ei. .

Alina Puşcaş a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus de pe data de 6 iunie. Deși a fost asimptomatică, ea a stat internată în spitalul mobil militar din incinta institutului  Ana Aslan.

„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare şi 4 zile de stat internată sunt vindecată şi numai cu mulţi, mulţi anticorpi”, a precizat Alina Puşcaş în mai multe story-uri pe reţelele de socializare.

„A apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel, nu ştiu dacă să râd sau să ma minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja ma vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog vindecării. Cum îmi permit? Deja, să apar cu primul test negativ. Pentru cei care nu au avut decenţa să se intereseze cam care a fost situaţia, eu sunt infectată de pe 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat şi a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat!

Mie îmi este foarte clar că haterii îşi doresc sânge, suferinţă. De ce ţi-ai dori aşa ceva? De ce ţi-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simţi tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un ţânţar armăsar. Never”,  a declarat Alina.

 

Citește și: