Mai mult, și o fostă iubită a lui Bryan Adams, Cecilie Thomsen, a declarat că acesta a avut o aventură cu ”prințesa inimilor”. ”Știam că Diana a avut o aventură cu Bryan”, a declarat ea.

”Bryan îl știa pe Paul Burrell foarte bine. Paul făcea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este și cel care i-a făcut cunoștință lui Bryan cu Diana”, a mai declarat aceasta. ”Relația mea cu Bryan a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranță nu a făcut-o mai ușoară”, a mai spus Cecile.

Piesa care spune totul

De altfel, în 1984 Bryan a lansat o melodie numită ”Diana”, unde se pare că mărturisește dragostea pentru prințesă. ”Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile” – acestea sunt doar câteva dintre versurile din piesa ”Diana”.

”Nu mă furișam, pur și simplu intram în palatul Kensington”

Dar ce spune Bryan Adams legat de această presupusă relație? Într-o emisiune recentă, gazda sa, Andy Cohen, a atacat frontal subiectul: ”Sunt multe zvonuri că tu și prințesa Diana ați avut o legătură romantică. Majordomul ei spunea că obișnuia să te ajute să te furișezi în Palatul Kensington. Cum ai caracteriza relația pe care ai avut-o cu prințesa Diana?”.

Iar Bryan Adams a replicat: ”Prieteni foarte buni. Și nu mă furișam, pur și simplu intram”.

Gazda emisiunii ” Watch What Happens Live” a insistat. ”Prieteni cu beneficii (care fac sex – n. red.)?”, la care cântărețul a răspuns: ”Mmm, era… eram buni prieteni”.

Se pare că nu vom ști niciodată întreaga poveste, dar e clar că între cei doi a fost mai mult decât o frumoasă prietenie.

Vezi și Prințesa Diana avea un simț al umorului greu de potolit. Uite ce supriză i-a făcut prințului William când a împlinit 13 ani. Bietul băiat era roșu ca racul!

Citește și: