Rică Răducanu este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care țara noastră i-a avut. Anii de efort ăși spun însă acum, la bătrânețe, cuvântul. Fostului fotbalist nu-i mai dau pace câteva suferințe mai vechi.

Din nefericire, de mai mult timp, Rică Răducanu se confruntă cu probleme de sănătate, în zona genunchilor, pe care a încercat să le rezolve, însă fără rezultat.

Fostul sportiv a apelat la ajutorul tratamentelor prescrise de medici, însă și la remedii naturiste, dar acestea nu au dat roade.

Fostul portar a explicat că știe exact ce are, iar problema lui va putea fi rezolvată doar prin proteze la ambii genunchi, având în vedere că a încercat să se vindece prin diferite alte metode, mai puțin invazive.

”Am fost toată vara, la tratament, în stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic.

Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă.”, a declarat Rică Răducanu pentru ego.ro.

După operație va trebui să înveâe să meargă din nou

De asemenea, Rică Răducanu a mai spus că trebuie să ajungă și la operație în cele din urmă, căci nu mai există nicio posibilitate de a se face bine, însă îi este tare frică de intervenția chirurgicală.

”Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou. S-au dus dracu cartilagiile, trebuie proteze, dar mi-e tare frică de operație!”, , a mai spus Rică Răducanu.

Vezi și Rică Răducanu s-a vindecat de COVID, la 74 de ani! În ce stare e soția lui

Citește și:

Iuliana Tudor, secretul siluetei de adolescentă. Alimentul „minune” pe care îl consumă zilnic

Lia Bugnar, primele declarații despre despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”