Vera Wang, apariție spectaculoasă la 73 de ani, la Premiile BAFTA

Duminica trecută, la cea de-a 76-a ediție a premiilor BAFTA, au fost prezente o mulțime de vedete din lumea modei, dar mai ales din lumea cinematografică.

Vezi cum a apărut Kate Middleton la Premiile BAFTA.

Dintre cei care au strălucit cel mai tare pe covorul roșu, Vera Wang s-a distins arătând strălucitor, într-o rochie albă ce i-a pus în evidență trupul incredibil de în formă.

Bafta 2023SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dar rochia nu a atras atât de mult privirile, pe cât frumusețea și aspectul natural al Verei Wang, arătând atât de bine încât a stârnit comentarii în mediul virtual, oamenii spunând că o cred nemuritoare.

Care este secretul tinereții Verei Wang

În materie de frumusețe, Vera are doar câteva trucuri. Face băi frecvente foloseste ulei de bebeluș în timpul băii și niciodată nu uită de hidratare.
În plus, cremele cu protecție solară sunt nelipsite. Vera Wang este cunoscută pentru stilul de viață activ, iubind mersul pe bicicletă.

Într-un alt context, în care Vera era complimentată legat de frumusețea ei și aspectul veșnic tânăr, creatoarea de modă a explicat că apreciază comentariile și complimentele, însă nu ar avea vreo formulă magică pe care o aplică. Vedeta încearcă să aibă mereu un somn odihnitor, însă un mare factor pentru care arată atât de bine la 73 de ani este, cel mai probabil, dat de genetică.

Imagini: Hepta