Vera a împlinit pe 27 iunie venerabila vârsta de 72 de ani, dar nu arat. Drept dovadă stau imaginile postate de rețelele de socializere de celebrul designer, cu care își uimește în fiecare zi fanii pentru că aceasta pare că nu îmbătrânește deloc, ba din contră se pare că a descoperit elixirul tinereții. Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de la prieteni.

La petrecerea aniversară, cu tematică prosecco, femeia a îmbrăcat o rochie în nuanță de galben neon, care a făcut-o să arate cu mult mai tânără, potrivit Daily Mail.

Donna Karan și Calvin Klein s-au numărat printre cei șaizeci de invitați la eveniment, unde un top-model a servit noul brand prosecco al lui Wang, îmbrăcată în Marie Antoinette.

nija-vera-wang-zSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Vera i-a impresionat pe cei 2,8 milioane de admiratori ai ei de pe Instagram cu o serie de fotografii de la eveniment și a fost asaltată imediat de fani cu întrebăti.

„Este imposibil pentru mine să îmi explic cum arăți atât de bine la 72 de ani. Te rog să ne spui secretul tău”, „La mulți ani. Cu siguranță ai primit cadoul frumuseții nesfârșite. Uită-te la tine. 71? Mai degrabă 27”, „Tu nu îmbătrânești niciodată”, „Ai găsit poțiunea tinereții veșnice!” , au fost numai câteva dintre comentariile primite de cea supranumită „femeia fără vârstă

Creatoarea de moda Vera Wang a dezvaluit secretele siluetei sale și a spus că „munca, somnul, un cocktail cu votca si nu prea mult soare” se afla în spatele aspectului ei fizic uluitor de tineresc.

„Am nevoie de un abdomen ca al tău. Ce exerciții fizice faci?”, a întrebat-o pe creatoarea de moda una dintre admiratoarele ei de pe Instagram, iar răspunsul ei a venit imediat: „Munca, somn, un cocktail cu votca, nu prea mult soare”.