Prea puțini oameni nu au o sosie în această lume, iar vedetele nu duc lipsă de ele. La castinguri pentru sosii de vedete se înscriu numeroase persoane din lumea întreagă, pentru că pot avea parte de multe beneficii.

Vedetele și dublurile lor, gemeni pe platourile de filmare

Pe lângă faptul că seamănă aproape identic cu vedeta, sosiile pot fi aproape de aceasta, poate câștiga bani și renume jucând în filme.

Iată câteva vedete și sosiile lor care te vor face să reveni anumite scene în care nu ai realizat că te-au mințit folosind altă persoană decât cea la care te așteptai.

Lynda Carter Wonder Woman și sosia Jeannie Epper

wonder woman

Cu fotografia în față ai timp să te uiți la toate detaliile. Dar când în fața ochilor se desfășoară o scenă de acțiune, crezi că poți sesiza cine joacă de fapt?

Emma Watson a avut sosie la Harry Potter

emma watson

Nici nu ți-ar fi trecut prin cap că pentru un asemenea rol, Emma a avut nevoie de înlocuitor.

Regizorii știu ce cadre să ia pentru a nu se da de gol că nu folosesc actorul real.

Johnny Depp a avut dublură

johnny depp

Actorul Johnny Depp a avut o dublură la filmările pentru Pirații din Caraibe. Pe Tony Angelotti. Ți-ai dat seama de asta?

Dublurile actorilor merg la multe castinguri

Elijah Woods a avut sosie

elijah

La filmările pentru The Lord of The Rings. Regizorii l-au folosit pe Kiran Shah în câteva scene din această serie ecranizată.

Hugh Jackman, dublat în X-Men

hugh jackman

Hugh Jackman a avut o sosie la filmările X-Men The Last Stand. Tânărul se numește Richard Bradshaw și a filmat cu plăcere anumite secvențe în locul idolului său.

Gwendoline Christie a avut o sosie

gwendoline

La filmările pentru Game of Thrones. Inlocuitoarea sa se numește Rory McCann și este la fel de vânjoasă precum eroina adevărată.

Cine le-a deosebit în timpul scenelor de luptă?

Faye Marsay din Game of Thrones

faye

Tânăra actriță din Game of Thrones a avut nevoie de o dublură pe platorurile de filmare. Se pare că scenele de luptă i-au cam dat bătăi de cap.

Regizorii au ales-o pe Casey Michaels să o înlocuiască pe vedetă.

Tom Hardy

hardy

Actorul a fost înlocuit în anumite scene din Mad Max Fury Road de dublura Jacob Tomuri.

Un tip simpatic care îi seamă destul de bine actorului celebru.

Mark Ruffalo

mark

A folosit dublura la filmările pentru Now You See Me. Pe Anthony Molinari care pare a fi aproape geamănul starului.

Arnold Schwarzenegger

Și-a luat sosie pentru filmările la Commando. Pe Peter Kent, care se vede că a lucrat la sala de forță pentru a-i semăna idolului său.

arnie

Folosirea dublurilor/sosiilor în filme, la anumite scene, pentru staruri este un lucru obișnuit.

Se poate apela la dublurile lor când este vorba de o scenă pe care actorul bine plătit se teme să o facă sau nu este de acord cu ea. Se mai poate întâmpla ca actorul să nu fie la filmări, iar regizorii să folosească sosia acestuia.

Multe vedete din lumea filmului, muzicii, istoriei, artei, etc, au un corespondent uman care le seamănă extrem de bine. Unii dintre ei s-au întâlnit, iar alții au postat imagini pe internet pentru a le arăta și celorlalți ce frate geamăn au.

Sursa Foto flickr boredpanda